Lucian Heiuş, validat pentru postul de secretar de stat la Finanţe

Ieri, Biroul Politic Judeţean al PNL Hune­doara l-a votat, cu unanimitate de voturi, pe Lucian Heiuş (foto) pentru postul de se­cretar de stat în Ministerul Finanţelor Pu­blice. Procesul verbal de validare şi CV-ul acestuia vor fi trimise spre analizare Co­misiei naţionale din PNL, iar apoi premierul va face numirea în funcţia de secretar de stat.
Reamintim că organizaţiei judeţene Hunedoara a PNL i-a revenit un post de secretar de stat la Finanţe, în urma împărţii posturilor de către Coaliţia de guvernare din acest moment. Colegii din PNL Hunedoara i-au acordat votul lui Heiuş, iar numirea lui pe post se va face în scurt timp.
„Din această postură, voi ajuta judeţul Hunedoara. Cum? Prin sprijinirea proiec­telor de dezvoltare a judeţului nostru”, a declarat Lucian Heiuş pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Lucian Heiuş a fost deputat în vechiul Par­la­ment, dar la alegerile generale de anul trecut nu a reuşit să mai câştige un mandat de deputat. El a fost director al Direcţiei de Fi­nanţe Hunedoara, dar şi adjunct al Di­rec­ţiei Regionale de Finanţe Timiş. (S. Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare