Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a venit să-l susţină pe Florin Oancea: „Pe traseul autostrăzii Arad-Deva-Alba-Iulia să creăm prosperitate”

25 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Electorale

Sorina Popa

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă (foto în stânga), a fost ieri la Deva, pentru a-l susţine pe Florin Oancea (foto în centru), candidatul PNL la Primăria municipiului Deva. Falcă spune că este un om al locului, având prieteni în municipiul Deva.

„Cetăţeanul este mai important decât politica”
„Am venit şi în etapele sensibile, la Deva, nu doar în campanie. Aţi văzut, că dintr-o dată aţi devenit capitala României, încep să apară miniştrii, să primiţi oferte foarte mari. Dar, trebuie să fim sinceri. Dezvoltarea depinde de noi, cei care lucrăm în administraţie. Eu am trecut peste multe guverne, dar dezvoltarea Aradului a început când am înţeles că este nevoie de locuri de muncă. Şi, cu cât locurile de muncă sunt mai multe, cu atât ele sunt mai bine plătite. Mă interesează ca pe acest traseu al autostrăzii Arad-Deva-Alba Iulia să creăm acea prosperitate care să permită dezvoltarea României şi dincolo de Carpaţi. Sunt recunoscut ca un partener bun şi am venit să transmit acest lucru prietenilor mei din Deva. Poate chiar foştilor colegi, că ne interesează să arătăm că avem un altfel de administraţie. Vedeţi care este diferenţa dintre administraţiile PNL şi cele PSD. Modelele PSD sunt cunoscute, aţi văzut ce au însemnat oraşe gen Galaţi, Brăila, care în loc să crească, din punct de vedere economic, au scăzut. Nu vrem să se întâmple la fel cu Deva. De aceea, mă ofer ca partener pentru electoratul de dreapta din Deva, de a reuşi să facem paşi importanţi în dezvoltarea economică. Cetăţeanul este mai important decât politica. Politica este şi trecătoare, şi schimbătoare. În schimb, cetăţeanul riscă să sufere din cauza unor jocuri. Un model de dezvoltare economică poate fi multiplicat”, a declarat Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad.

„Vrem să facem o administraţie performantă la Deva”
„Ştim să facem administraţie şi vom face o administraţie performantă în Deva. Pentru asta ai nevoie de oameni competenţi lângă tine, oameni care au dovedit asta în oraşele pe care le conduc. Ca viitor primar, mi-am propus să preiau din fiecare localitate de succes ceea ce pot face în Deva”, a declarat Florin Oancea, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Deva la alegerile parţiale din 5 noiembrie 2017.
„Cei de la PSD nu vor să înţeleagă că promisiunile lor sunt doar nişte minciuni. Întrebarea simplă pe care ar trebui să o adreseze devenii este de unde iau cei de la PSD banii pentru proiectele pe care le propun? Mă sperie nu că PSD face greşeli şi se prăbuşeşte în sondaje, ci că va prăbuşi toată ţara. Este un mare pericol ca oameni ca Petru Mărginean să ajungă să conducă Deva”, a declarat deputatul PNL Lucian Heiuş (foto în dreapta), ieri, în conferinţa de presă de la sediul PNL Deva.

(Comandat de Partidul National Liberal, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170001. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ziua europeană a justiţiei civile marcată la Tribunalul Hunedoara

Tribunalul Hunedoara a marcat ieri „Ziua Porţilor Deschise”, un eveniment care coincide cu celebrarea în fiecare an la date de...

Un mistret a creat panică în mijlocul Petroşaniului

Pe o stradă din apropiere de centrul municipiului Petroşani, un porc mistreţ, un exemplar sănătos de peste 150 de kilograme,...

Un bun primar trebuie să fie în primul rând un bun gospodar

Cunosc din proprie experienţă că un bun primar trebuie să fie în primul rând un bun gospodar. Să ştie cum...

Închide