Electorale

Victor Ponta: Le cer, celor care mă cunosc, să voteze pentru binele Devei

Sorina Popa

Fostul premier Victor Ponta (foto dreapta) şi Daniel Constantin au fost prezenţi, ieri, la Deva, pentru a-l susţine pe chirurgul Marius Vasile Blendea (foto stânga), candidat independent la Primăria Deva, la alegerile din 5 noiembrie 2017.

„Brusc, au scos proiecte vechi la suprafaţă”
„Am anunţat de ce m-am înscris în această luptă electorală. A fost atunci când am văzut care este oferta partidelor politice. Am văzut că au fost aruncaţi în luptă aceiaşi oameni, foşti primari, foşti viceprimari, care nu au făcut altceva decât să schimbe partidele politice. Mereu sunt aceleaşi propuneri şi oferte electorale, mici proiecte, au fost evitate proiectele mari, au fost lăsate deoparte infrastructura, sănătatea, învăţământul. S-au orientat spre terenuri mici de sport, giratorii, unele fiind făcute la preţuri exorbitante. Am văzut că au sărit unii ca arşi când domnul premier Victor Ponta a anunţat că vine la Deva să mă susţină. Pe de altă parte, contracandidaţii mei au fost susţinuţi pe faţă de membri ai guvernului, care ne-au vizitat săptămâna asta. Mi s-a părut amuzant ca într-o săptămână jumătate din guvern să vină la Deva. Brusc, o grămadă de proiecte care au fost lăsate deoparte, cum ar fi descărcarea de pe autostradă, legătura dintre oraş şi cartierul Grigorescu, au revenit pe prima pagină a agendei guvernului”, a spus Marius Vasile Blendea, candidat independent la Primăria Deva.

„Am mai propus un chirurg, la Primăria Capitalei”
„De ce am venit să-l susţin pe Marius Blendea? La Deva am în continuare mulţi prieteni şi din PSD şi din afara PSD. Nu am avut în plan să vin să susţin un candidat la alegerile parţiale din 5 noiembrie. Mă aşteptam ca PSD să propună un om tânăr, un om nou, care să administreze oraşul. La PNL nu aveam aşteptări, sincer. Singurul partid mai rău ca PSD în România este PNL. După care am aflat o ştire care m-a supărat foarte tare. Şi anume, că PSD l-a desemnat candidat pe domnul Mărginean, cel care pentru mine este celebru că a spus că vrea să scape judeţul Hunedoara de hoţii şi imbecilii din PSD. În 2012, USL l-a făcut primar al Devei. Mie mi-ar fi ruşine să merg în Deva cu Mărginean. Eu acum sunt singurul pesedist adevărat din Deva, că mă revolt. Am înţeles că ideea a venit de la Bucureşti, cu candidatura lui Mărginean, de la mintea luminată a lui Dragnea. Este o bătaie de joc la adresa devenilor. Eu îl susţin pe Marius Blendea. Înţeleg că vreo 4-5.000 de oameni din Deva au avut încredere şi şi-au lăsat viaţa pe mâna lui, ca medic. El a spus că dacă va ajunge primar va face ceea ce se întâmplă în puţine primării, şi anume că va conduce primăria pentru deveni, nu pentru oamenii din partid, nu pentru Moloţ, nu pentru Nistor. Am venit să le cer celor care mă cunosc să voteze pentru binele Devei, un om cu care nu ţi-e ruşine să mergi pe stradă, un om care nu a minţit. Sper să convingă foarte mulţi oameni şi să bată două maşinării de partid, PSD şi PNL. Eu am mai susţinut un chirurg, dar la Primăria Capitalei, pe Oprescu. Am curajul să merg şi a doua oară, pe mâna unui chirurg. Sper ca el să-şi facă o echipă bună. Oricum, el nu va trebui, ca primar să angajeze fraţi, prieteni, membri de partid, iubite. E un început”, a declarat fostul premier Victor Ponta, ieri, într-o conferinţă de presă la Deva. Daniel Constantin, liderul Pro România, a spus că obiectivul celor de la Pro România este de a promova oameni de calitate în funcţii. „Îl susţinem pe Marius Blendea. Credem că el poate să îmbunătăţească viaţa devenilor”, a afirmat fostul vicepremier.

2 comentarii la „Victor Ponta: Le cer, celor care mă cunosc, să voteze pentru binele Devei

  • Ponta du-te si tot du-te, invartindu-te. Ne-am lamurit ce poti in perioda cand ai fost prim ministru, si ca „luptele” care le-ai dat cu Basescu si mai nou cu tovarasul Dragnea sunt pentru folosul tau personal. Romanii si Romania mai la urma in agenda ta.

  • ponta, Iara ai venit la șpagă ? De la Luca Obidiu zis bozgoru ? Poliția corupta si ia !!! Nimic de făcut pentru România !!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura