FlashPolitica si administratie

Primãria oraşului Haţeg vã cere scuze!

Nicolle Ebner

Sătulă să tot bată la uşi închise şi să se plângă la urechi surde, conducerea Primăriei Haţeg a aplicat o metodă mai puţin obişnuită, pentru a arăta lumii cine este de vină pentru starea deplorabilă a drumurilor naţionale care străbat oraşul.

Ale cui sunt gropile din carosabil?

În urmă cu câţiva ani, odată cu introducerea accizelor la carburanţi, ministrul pe atunci Traian Băsescu amplasa panouri „publicitare”, pe drumurile reparate ale patriei, cu menţiunea „aici sunt banii dumneavoastră”. În timp, accizele au crescut, s-au introdus noi taxe, însă fondurile colectate nu au mai ajuns la destinaţia stabilită. Prin urmare, lozinca „aici sunt banii dumneavoastră” străjuieşte, inevitabil, un şir nesfârşit de gropi, adevărate capcane în carosabil. Tot la panouri a apelat şi primarul din Haţeg, Nicolae Timiş, însă cu scopul de a arăta conducătorilor auto cine este adevăratul vinovat pentru gropile din carosabil. „Primăria oraşului Haţeg vă cere scuze!!! Această trambulină se află aici datorită Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara. Aici sunt banii dumneavoastră!!!”, se poate citi pe panourile amplasate ieri, la intrarea în oraşul Haţeg. „Ne rugăm de Regionala Timişoara de doi ani să ne amenajeze intersecţia DN 66 cu DN 68, şi nu a schiţat nici o reacţie. S-au executat ceva lucrări, iar din toamna trecută, în faţă la Hidroelectrica, au lăsat

o adevărată trambulină, unde şoferii riscă să-şi rupă maşina sau, în cel mai rău caz, gâtul. De la magazinul Plus şi până la ieşirea din Pădurea Haţeg, drumul este un dezastru. Nu mai ai pe unde să le ocoleşti. Eviţi una şi tot în groapă dai. Oamenii care şi-au stricat maşinile pe drumurile naţionale ce străbat oraşul Haţeg ne-au dat în judecată, pentru că nu ştiau că nu noi suntem administratorii de drum, ci Direcţia Regională de Drumuri Timişoara. Prin aceste panouri, conducătorii auto vor şti, de acum încolo, pe cine trebuie să dea în judecată pentru gropile din carosabil”, a declarat primarul Nicolae Timiş.

One thought on “Primãria oraşului Haţeg vã cere scuze!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura