Primăria municipiului Deva este pregătită pentru iarnă

16 noiembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Ultima Ora

      Începând din 15 noiembrie, utilajele pentru deszăpezire sunt pregătite să acționeze pe drumurile din municipiul Deva.

Operatorul SC Salubritate SA Deva care asigură deszăpezirea orașului va interveni cu opt mașini dotate cu lamă pentru zăpadă și sărăriță, două cisterne pentru împrăștiere clorură de calciu lichidă și un încărcător frontal pentru material antiderapant.

Drumarii au pe stoc 450 de tone de sare, 475 de tone de nisip, 125 de tone amestec sare cu nisip și 20 de tone de clorură de calciu solidă. Stocurile de material antiderapant se suplimentează în funcție de situația meteo existentă.

Firma care asigură deszăpezirea, curățarea și transportul zăpezii de pe străzile din oraș, primește zilnic prognoza meteo de la Administrația Națională de Meteorologie (Centrul Meteorologic Regional Banat-Crișana) pentru a putea interveni din timp, atunci când situația o impune.

Începând din 15 noiembrie este funcțional și Dispeceratul pentru deszăpezire, care funcționează 24 de ore din 24. Devenii pot suna la numărul: 0254/214143, atunci când există situații de intervenție în caz de zăpadă sau polei. (M. Crivăț)

 

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Activitate intensă la Teatrul de Artă Deva

În perioada 11-14 noiembrie 2018, la invitaţia Teatrului Tudor Vianu Giurgiu, echipa Teatrului de Artă Deva a susţinut trei spectacole...

Gata cu calvarul! Nodul rutier de pe A1 de la Şoimuş se redeschide!

După o lună şi jumătate, şoferii pot răsufla uşuraţi. Se redeschide porţiunea din autostradă dintre Şoimuş şi Simeria Veche. Deşi...

Angajaţii lunii octombrie la Apa Serv Valea Jiului

La Apa Serv Valea Jiului, deja de aproape doi ani de zile, fiecare final de lună aduce odată cu analiza...

Închide