Primăria Municipiului Deva este la zi cu plata subvenţiilor pentru energia termică furnizată de Termocentrala Mintia

4 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Primăria Municipiului Deva a plătit de la începutul anului 2019 şi până în prezent către Sucursala Electrocentrale Deva – Termocentrala Mintia, suma de 1.011.255,91 lei, reprezentând subvenţiile privind acoperirea integrală a diferenţei de preţ la energia termică furnizată populaţiei.

Preţul gigacaloriei pentru subvenţiile acordate de la bugetul general al municipiului Deva pentru acoperirea integrală a diferenţei dintre preţul de producere, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice livrate devenilor (apă caldă şi căldură) a fost aprobat prin HCL nr. 511/2018.
Administraţia publică locală subvenţionează preţul la energia termică pentru populaţie, pentru ca devenii racordaţi la sistemul centralizat de termoficare să beneficieze de confort termic la preţuri rezonabile.
Preţul subvenţiei pentru gigacalorie a crescut din luna decembrie 2018 şi reprezintă un efort suplimentar pentru bugetul municipiului Deva, însă subvenţia vine ca o măsură de protecţie socială, dat fiind veniturile reduse ale unei părţi a populaţiei oraşului.
Nicolae-Florin Oancea, primarul Municipiului Deva

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dr.Gheorghe P.Budau spune:

    Felicitari domnului primar N.F.Oacea pentru măsură de protecţie socială a populaţiei oraşului.O masura salutara este plătire pe martie,a unei noui tranşe de bani către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva pentru achiziţionarea de bunuri şi echipamente medicale.Suma de 98.988,97 lei achitată de municipalitate este pentru Secţia de Pneumologie. Primăria municipiului Deva a plătit către Spitalul Judeţean de Urgenţă suma de 500.954, 31 lei pentru dotarea secţiilor Interne II, Ortopedie şi Pneumologie. Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara şi nu a Primăriei Deva.Ordonatorul PRINCIPAL de credite nu acordat 2018-2019 personalul medical din crese,gimnazii,licee,facultati drepturile si sporurile legale conform DIRECTIVELOR EUROPENE si romane . DSP asteapta ….?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Deputatul Sorin Marica: Merg la domnul Dragnea să-i cânt Hora Unirii

Deputatul Sorin Marica (foto) s-a dezlănţuit, ieri, la conferinţa de presă susţinută la sediul noului său partid, Pro România. Cum...

Prima “execuţie” a lui Emil Rîşteiu

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), proaspăt plecat de la PSD la Pro România, a făcut prima “execuţie” în organizaţia judeţeană...

Minor lovit pe trecerea de pietoni

Un copil care se afla pe o trotinetă a ieşit brusc în faţa unei maşini, iar şoferul acesteia n-a mai...

Închide