Deputatul Sorin Marica: Merg la domnul Dragnea să-i cânt Hora Unirii

4 aprilie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Deputatul Sorin Marica (foto) s-a dezlănţuit, ieri, la conferinţa de presă susţinută la sediul noului său partid, Pro România. Cum parlamentarii nu au nici o problemă dacă trec de la un partid la altul, Marica nu-şi pierde mandatul de deputat pentru că a demisionat din PSD.

”Puteţi să mă faceţi cu ou şi cu oţet”
”Sigur vă interesează de ce am venit la Pro România şi ce mi-a promis Victor Ponta? Vreau să vă spun că eu am rămas acelaşi om, modest, smerit. Sunt un social-democrat de la opt, nouă ani, cred. Chiar de atunci m-am îndrăgostit de această doctrină. Vreau să adun sub această mare umbrelă pe toţi social-democraţii. Acesta este ţelul meu, atâta timp cât voi mai sta în politica românească. Dacă vreţi să mă credeţi, bine, dacă nu, puteţi să mă faceţi cu ou şi cu oţet” , a spus deputatul Sorin Marica.
”Voi merge luni la domnul Dragnea şi o să-i cânt Hora Unirii. Nu e de râs. De azi înainte, menirea mea este pentru unitate între toţi social-democraţii din România. Doar împreună putem avea rezultate bune pentru Cotroceni şi pentru toate bătăliile politice care vor fi date, de acum înainte în România. Nu mă interesează nici un psot de deputat, de ministru, de secretar de stat. Mă interesează ca la finalul mandatului meu, social-democraţii să se unească”, a adăugat deputatul Marica în conferinţa de presă de ieri.
Parlamentarul hunedorean a spus că nu are ce să reproşeze fostului său partid, dar spera ca, de exemplu, Natalia Intotero să fie pe o poziţie mai în faţă pe lista candidaţilor PSD pentru Parlamentul European, dar şi ca Ioan Mircea Paşcu să se mai afle printre candidaţi.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Luca spune:

    Omul a “făcut treaba”! Si-a acumulat averi, si-a angajat nevasta, si-a rezolvat copiii, iar acum vrea sa unească social -democrații! Despre cei care l-au votat nimic! Pentu ei ce a făcut? Rușine!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Prima “execuţie” a lui Emil Rîşteiu

Primarul Simeriei, Emil Rîşteiu (foto), proaspăt plecat de la PSD la Pro România, a făcut prima “execuţie” în organizaţia judeţeană...

Minor lovit pe trecerea de pietoni

Un copil care se afla pe o trotinetă a ieşit brusc în faţa unei maşini, iar şoferul acesteia n-a mai...

Lipsa permisului nu l-a oprit să urce la volan

Un individ din Hunedoara a fost prins, nu o dată, de poliţiştii rutieri circulând pe drumurile publice fără a avea...

Închide