Primăria municipiului Deva continuă să susţină financiar Spitalul Judeţean

Primăria municipiului Deva a plătit ieri, 28 martie, o nouă tranşă de bani către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru achiziţionarea de bunuri şi echipamente medicale.

Suma de 98.988,97 lei achitată de municipalitate este pentru Secţia de Pneumologie. Banii au fost alocaţi de la bugetul local, conform prevederilor HCL nr.332/2018 privind aprobarea asocierii municipiului Deva prin Consiliul Local Deva cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.
De la începutul anului 2018 şi până în prezent, Primăria municipiului Deva a plătit către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva suma de 500.954, 31 lei pentru dotarea secţiilor Interne II, Ortopedie şi Pneumologie, ca urmare a solicitărilor venite din partea medicilor şefi ai secţiilor respective şi a managementului spitalului.
Primăria municipiului Deva va continua să susţină financiar Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în limitele bugetului şi a legii. Chiar dacă Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara şi nu a Primăriei Deva, administraţia locală doreşte să sprijine calitatea serviciilor medicale pentru binele devenilor, care sunt beneficiarii acestor servicii. (D.G)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.