Primăria municipiului Deva continuă să susţină financiar Spitalul Judeţean

28 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Primăria municipiului Deva a plătit ieri, 28 martie, o nouă tranşă de bani către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru achiziţionarea de bunuri şi echipamente medicale.

Suma de 98.988,97 lei achitată de municipalitate este pentru Secţia de Pneumologie. Banii au fost alocaţi de la bugetul local, conform prevederilor HCL nr.332/2018 privind aprobarea asocierii municipiului Deva prin Consiliul Local Deva cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.
De la începutul anului 2018 şi până în prezent, Primăria municipiului Deva a plătit către Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva suma de 500.954, 31 lei pentru dotarea secţiilor Interne II, Ortopedie şi Pneumologie, ca urmare a solicitărilor venite din partea medicilor şefi ai secţiilor respective şi a managementului spitalului.
Primăria municipiului Deva va continua să susţină financiar Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, în limitele bugetului şi a legii. Chiar dacă Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva se află în subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara şi nu a Primăriei Deva, administraţia locală doreşte să sprijine calitatea serviciilor medicale pentru binele devenilor, care sunt beneficiarii acestor servicii. (D.G)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
“Zbor deasupra unui cuib de cuci”, sau cât de fragilă este limita dintre normalitate şi nebunie

Despre o lume lipsită de toleranţă, despre lupta dintre „normalitate“ şi respectarea normelor societăţii, despre revoltă şi dreptul la alegere,...

Şofer fugar prins de poliţişti

Un bărbat aflat la volan a lovit o tânără chiar pe trecerea de pietoni. În loc să oprească şi să-i...

Încercare de furt pe linia ferată

Un bărbat din Petroşani, de 60 de ani, a fost prins de poliţiştii TF cu mai multe traverse de cale...

Închide