Elevii sunt aşteptaţi să-şi ridice abonamentele gratuite pentru transportul local

Elevii îşi pot ridica abonamentele gratuite pentru transportul public local din municipiul Deva, aferente lunii aprilie 2019, de la sediul Dispeceratului Societăţii de Transport Public Local Deva SRL ((aflat în zona Gării Deva), zilnic, între orele 8:00 şi 20:00. Vechile abonamente nu mai sunt valabile de la 1 aprilie 2019.

Cei care au mai avut abonamente gratuite până acum trebuie doar să completeze o cerere tip (care poate fi descărcată în format electronic şi de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva) şi să aducă un document din care să reiasă CNP-ul.
Elevii care nu au mai solicitat până acum abonament gratuit pentru transportul în comun pot face acest lucru de acum înainte. Actele necesare pentru a circula GRATUIT cu autobuzele Societăţii de Transport Public Local Deva SRL sunt: cerere tip (poate fi descărcată în format electronic şi de pe site-ul Primăriei municipiului Deva), copie carte de identitate/buletin sau copie carnet de note vizat la zi, cu CNP menţionat şi certificat de naştere (pentru elevii cu vârsta sub 14 ani).
Documentele necesare se pot transmite şi în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected]
Reprezentanţii Societăţii de Transport Public Local Deva SRL îi roagă pe cei care trimit actele pentru abonament, în format electronic, să menţioneze în e-mail un număr de telefon pentru a putea fi contactaţi în vederea ridicării abonamentului de călătorie gratuit. Abonamentul gratuit pentru transportul public local se eliberează lunar. (D.G)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.