Primăria Hunedoara preia activitatea de salubrizare a municipiului

20 noiembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Comunitate

Sorina Popa

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto), susţine că de la anul, curăţenia oraşului va fi efectuată de o firmă a primăriei, Salubprest.
Proiectul respectiv a şi fost postat pentru dezbatere publică, pe site-ul primăriei municipiului. Strategia pe termen mediu şi lung privind salubrizarea municipiului de pe Cerna a fost realizată, astfel încât, după expirarea, în februarie 2018, a contractului actual pentru acest serviciu, societatea Salubprest să preia controlul.
De unde vor fi utilaje şi oamenii necesari pentru această activitate? Precizăm că este vorba de măturat, spălat, întreţinere căi publice, curăţarea şi transportul zăpezii de pe arterele publice şi menţinerea în funcţiune a acestora pe timp de polei sau de îngheţ.
„Vom avea tot ce este nevoie pentru o asemenea activitate. Utilajele le avem de la atelierul primăriei şi oamenii de la serviciile noastre. Nu avem nici o problemă. Din februarie anul viitor, firmei Proserv SA îi expiră contractul şi nu vom mai scoate la licitaţie serviciul respectiv. Societatea noastră, Salubprest, va prelua curăţenia municipiului, suntem pregătiţi cu tot ceea ce trebuie”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul Hunedoarei. Pentru a intra în funcţiune, proiectul respectiv are nevoie de majoritate simplă, adică trebuie votat de 11 aleşi locali din municipiul Hunedoara.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ealocin spune:

    Atentie la cresterea costurilor . Vezi transportul !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Autobergamo Under 19 a obţinut o remiză pe terenul Informaticii Timişoara

Echipa de tineret a clubului Autobergamo Deva a remizat, scor 4-4, pe terenul Informaticii Timişoara, menţinându-şi poziţia de lider în...

Luptătorii deveni au dominat Cupa „Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu”

A şasea ediţie a „Cupei Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu” la lupte libere a fost dominată de sportivii de la...

Trioul fruntaş al Ligii a IV-a s-a desprins de pluton

Primele trei clasate ale principalului eşalon fotbalistic judeţean au obţinut victorii clare în antepenultima etapă a turului de campionat, distanţându-se...

Închide