Autobergamo Under 19 a obţinut o remiză pe terenul Informaticii Timişoara

Echipa de tineret a clubului Autobergamo Deva a remizat, scor 4-4, pe terenul Informaticii Timişoara, menţinându-şi poziţia de lider în seria 5 a campionatului naţional Under 19. Remiza s-ar putea transforma în victorie, pentru că gruparea deveană a contestat dreptul de joc al adversarilor, care nu aveau actele de identitate în original asupra lor.

Au revenit în partea secundă
După ce în urmă cu o săptămână a învins-o pe teren propriu pe Informatica Timişoara, principala rivală la obţinerea primului loc în seria 5 a campionatului naţional Under 19, Autobergamo Deva s-a prezentat cu încredere pe terenul bănăţenilor. Gazdele au făcut însă o primă repriză mai bună, la capătul căreia au condus cu 4-1. Devenii au dovedit tărie de caracter şi, în ciuda unei eliminări, au revenit în partea secundă, partida încheindu-se 4-4. Pentru alb-vişinii au marcat Grosu (2), Kovacs şi Vesa.

Rezultatul se va decide la comisii
Remiza s-ar putea transforma însă într-o victorie, clubul devean făcând o contestaţie înainte de a începe partida. Mai precis, devenii au contestat dreptul de joc al sportivilor gazdă, aceştia neavând asupra lor actele de identitate în original. Arbitrii întâlnirii au hotărât să dea drumul la meci, acceptând ca timişorenii să poată evolua pe baza unor poze ale actelor de identitate trimise printr-o aplicaţie de telefon mobil. În mod normal, conform regulamentelor, comisia de disciplină ar trebui să hotărască victoria la „masa verde” a devenilor. Chiar şi aşa, Autobergamo Under 19 conduce clasamentul seriei 5, cu 10 puncte, şi va juca următoarea partidă în deplasare, cu Muncitorul Reşiţa. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luptătorii deveni au dominat Cupa „Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu”

A şasea ediţie a „Cupei Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu” la lupte libere a fost dominată de sportivii de la...

Trioul fruntaş al Ligii a IV-a s-a desprins de pluton

Primele trei clasate ale principalului eşalon fotbalistic judeţean au obţinut victorii clare în antepenultima etapă a turului de campionat, distanţându-se...

Viteza, neatenţia şi alcoolul au dus la accidente în lanţ

Nu mai puţin de cinci accidente rutiere, patru dintre ele în decurs de câteva ore, au avut loc pe DN...

Închide