Moş Nicolae vine la copiii din Simeria

Centrul Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria, cu sprijinul Primăriei, pregăteşte o serie de manifestări dedicate sărbătorilor de iarnă. În cadrul aceluiaşi calendar de evenimente va fi marcată Ziua Naţională a României din data de 1 Decembrie. Manifestarea se va desfăşura în centrul oraşului şi va începe la ora 11.00 cu programul oficial. De la ora 16.00 va avea loc un program artistic de folclor şi colinde, care va culmina cu aprinderea iluminatului festiv.
Data de 3 decembrie este rezervată celor mici, pentru care va fi organizat evenimentul – Moş Nicolae vine la Simeria. Astfel, începând cu ora 12.00, micuţii sunt aşteptaţi în sala de sport a Şcolii Generale „Sigismund Toduţă” din Simeria, unde vor fi deschise cinci ateliere: de magie, de teatru-pantomimă, de păpuşărie, de confecţionat decoraţiuni de Crăciun, de face-painting şi baloane. Copiii vor putea participa la activităţile din aceste ateliere. „În jurul orelor 15.00 şi-a anunţat sosirea Moş Nicolae, pe care copiii nu l-au văzut niciodată… Dar iată că în acest an, la Simeria, acest lucru va fi posibil. Moşul va împărţi nuieluşe şi dulciuri şi le va spune copiilor povestea sa”, arată organizatorii evenimentului.
Calendarul manifestărilor organizate de Centrul Cultural şi de Creaţie al oraşului Simeria mai cuprinde următoarele evenimente: 10 decembrie – omagierea persoanelor din Simeria care au peste 90 de ani; 17 decembrie – Poveste de Crăciun, serbarea de sfârşit de an a copiilor înscrişi la Clubul Smart. Pe lângă evenimentele enumerate mai sus, vor fi organizate şi alte acţiuni culturale, precum recitaluri de colinde sau o seară de jocuri şi divertisment pentru copii. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primăria Hunedoara preia activitatea de salubrizare a municipiului

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto), susţine că de la anul, curăţenia oraşului va fi efectuată de o firmă a primăriei,...

Autobergamo Under 19 a obţinut o remiză pe terenul Informaticii Timişoara

Echipa de tineret a clubului Autobergamo Deva a remizat, scor 4-4, pe terenul Informaticii Timişoara, menţinându-şi poziţia de lider în...

Luptătorii deveni au dominat Cupa „Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu”

A şasea ediţie a „Cupei Cetate – Memorialul Valentin Carasiniu” la lupte libere a fost dominată de sportivii de la...

Închide