Primăria Deva pregăteşte preluarea încă a unui imobil abandonat din municipiu

13 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, primarul municipiului Deva, Florin Oancea, informează că ieri, luni, 13 ianuarie, a demarat acţiunea de ecologizare a clădirii neterminate a Liceului de Arte de pe Strada Ciprian Porumbescu (zona Liliacului) şi a terenului învecinat.

Construcţia clădirii a început în anii 90 şi timp de 30 de ani administraţiile locale nu au reuşit să finalizeze imobilul, care a devenit o ruină şi un focar de infecţie, chiar în centrul oraşului.
“Paşii pe care îi vom face – a precizat primarul Florin Oancea – sunt ecologizare clădire şi teren efectuată de echipele Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală Deva, împrejmuirea zonei cu panouri de protecţie, finalizarea procedurilor de preluare a clădirii de către Primăria municipiului Deva şi cuprinderea în Bugetul general al municipiului Deva pentru anul 2020 a lucrărilor de finalizare a construcţiei”. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Senatorul PSD Resmeriţă cere excluderea directorului general al CEH din partid

Senatorul PSD Cristian Resmeriţă (foto), din Valea Jiului, a catalogat deciziile conducerii Complexului Energetic Hunedoara drept iresponsabile.

Prefecţii PSD, daţi jos de PNL, vor să revină pe posturi

Foşti prefecţi şi subprefecţi din Buzău, Mehedinţi, Prahova, Iaşi, Braşov, Harghita, Bistriţa-Năsăud şi Hunedoara, schimbaţi din funcţie după preluarea de...

Noi puncte de acces la Internet gratuit în Deva

Cel puţin 10 locuri publice din Deva vor avea Internet gratuit în cadrul programului lansat de Comisia Europeană şi destinat...

Închide