Primăria Deva alocă din nou bani pentru echipamente medicale la Spitalul Judeţean

Consiliul Local al Municipiului Deva a aprobat suma de 85.000 de lei de la bugetul local pentru dotarea cu aparatură medicală a Secţiei Interne din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, chiar dacă unitatea este din punct de vedere administrativ şi financiar în subordinea Cosililului Judeţean Hunedoara.
Pentru a putea aloca aceşti bani, consilierii locali au aprobat un contract de asociere între Mu­nicipiul Deva prin Consiliul Local Deva cu Spi­talul Judeţean de Urgenţă Deva. Banii vor fi fo­losiţi pentru achiziţionarea unui videogastroscop HDTV.
„Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este cea mai importantă unitate medicală din judeţul Hu­ne­doara. Aici sunt trataţi atât locuitorii muni­ci­piu­lui Deva, cât şi cei ai judeţului Hunedoara. Medicii de aici au nevoie de aparatură modernă pentru a creşte calitatea serviciilor medicale acordate pa­cienţilor. Vom continua să sprijinim Spitalul Ju­deţean de Urgenţă Deva, aşa cum am promis, fiind­că devenii şi locuitorii judeţului nostru au drep­tul la condiţii medicale de calitate şi la apa­ratură performantă”, a declarat Nicolae-Florin Oan­cea, primarul Municipiului Deva. (A. Năstase)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare