Primăria Deva alocă din nou bani pentru echipamente medicale la Spitalul Judeţean

23 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

Consiliul Local al Municipiului Deva a aprobat suma de 85.000 de lei de la bugetul local pentru dotarea cu aparatură medicală a Secţiei Interne din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, chiar dacă unitatea este din punct de vedere administrativ şi financiar în subordinea Cosililului Judeţean Hunedoara.
Pentru a putea aloca aceşti bani, consilierii locali au aprobat un contract de asociere între Mu­nicipiul Deva prin Consiliul Local Deva cu Spi­talul Judeţean de Urgenţă Deva. Banii vor fi fo­losiţi pentru achiziţionarea unui videogastroscop HDTV.
„Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva este cea mai importantă unitate medicală din judeţul Hu­ne­doara. Aici sunt trataţi atât locuitorii muni­ci­piu­lui Deva, cât şi cei ai judeţului Hunedoara. Medicii de aici au nevoie de aparatură modernă pentru a creşte calitatea serviciilor medicale acordate pa­cienţilor. Vom continua să sprijinim Spitalul Ju­deţean de Urgenţă Deva, aşa cum am promis, fiind­că devenii şi locuitorii judeţului nostru au drep­tul la condiţii medicale de calitate şi la apa­ratură performantă”, a declarat Nicolae-Florin Oan­cea, primarul Municipiului Deva. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă

Ileana Berki, profesor de canto, compozitor şi interpret, din Vulcan Pentru că a găsit o soluţie de a-i colinda pe...

Bulina neagră

Voina Rareş, tânăr de 24 de ani, din Petroşani Pentru că a fost condamnat de judecători, fiind acuzat de comiterea...

Pasionaţii de off-road şi pompierii din Brad s-au transformat în Moş Crăciun pentru bătrâni şi copii

Magdalena Şerban Omul bun se cunoaşte mai ales atunci când semenii lui au mare nevoie de susţinere. Iar cum pentru...

Închide