Primãria Brãnişca are nevoie de personal

Magdalena Şerban

La Brănişca, lucrurile nu merg aşa cum şi-ar dori primarul, dar acesta merge înainte şi face tot ce poate pentru comunitatea sa.
Scandalurile din consiliul local au chinuit, preţ de ceva vreme, administraţia comunei. Aşa că, printre drumurile la tribunal, el nu a avut încotro şi şi-a văzut de treburile cotidiene. “Am finalizat reparaţiile la Căminul Cultural din satul Furcşoara şi suntem aproape de final cu lucrările la două podeţe în Boz şi Furcşoara. Ne-am dorit de mult timp, un teren de fotbal la Boz, iar acum îl vom face. Am ales să demarăm investiţia pe un loc ce a aparţinut fostului CAP. Am optat pentru gazon natural, chiar dacă întreţinerea lui ne va da ceva bătăi de cap. Toate le realizăm cu bani de la bugetul local. Sunt mulţumit, măcar că s-au liniştit apele în Consiliul Local. E adevărat, funcţionăm doar cu opt consilieri, din 11, asta deoarece nu s-au făcut noi nominalizări pentru aleşii locali daţi afară din PSD şi din PNG”, a menţionat Teodor Lazăr (foto), primarul comunei Brănişca.
O altă problemă la Brănişca este cea a angajaţilor instituţiei. „Patru salariaţi din primărie au plecat. Din acest motiv, am făcut demersuri să ni se aprobe noi angajări. E vorba de un post de tehnician topograf şi unul de inspector pentru protecţia socială, plus două posturi de poliţişti locali. Şi aici suntem deficitari: din trei, funcţionăm doar cu unul. Stăm bine, însă, la recunoaştere şi aprecieri, pentru că am obţinut o diplomă de participare la Festivalul Internaţional de Folclor Carpatica 2011, prin Ansamblul Mureşana. Ansamblul a mai evoluat, recent, şi pe scenele din comună, la căminele culturale din satele Brănişca, Boz şi Târnava, cu diferite ocazii”, a subliniat primarul.

3 comentarii la „Primãria Brãnişca are nevoie de personal

 • 5 septembrie 2011 la 8:05
  Permalink

  apa la robinet aveti ,dar gaz la aragaz aveti acolo in sat ?

 • 5 septembrie 2011 la 9:29
  Permalink

  … ar fi bine să funcţionaţi doar cu doi consilieri!! Cu Popescu şi cu Angela,cumnatăta !!! …aşa o să poţi să furi mai mult şi mai bine!!!…atunci o să ai bani să-i dai la Molţ să te ţină în braţe!!! Poţi să faci 10 stadioane la Boz,dacă n-ai echipă!!! Tu faci ca Udrea,te-ai molipsit repede !!! Nu-l aprob pe R.V. dar sunt mult mai multe de făcut la Brănişca!!! Oricum nu te mai votează nici dracu, Tudorele !!!Dacă brănişcanii,nu merg la vot, îşi merită conducătorii !!

 • 5 septembrie 2011 la 19:05
  Permalink

  Astazi, marele DEONTOLOG ALIN BENA si-a anuntat demisia de la ANTENA 1. Cica v-a intra in politica. UNDE? Pai acolo unde pica CASCAVALUL. CA no..CIOARA umbla dupa cascaval. Stie La Fontaine de ce! Ei, si tine frate, Alin BENA un discurs, pe blocul lui ala cioara vopsita, catre JURNALISTI, unde le explica cat e el de moral! Ce a uitat sa le zica la FLAMANZII aia care alearga dupa subiecte e ca a plecat La PDL…mai precis la ARION cpentru suma de 3.000 de euro pe luna! Si postul de viceprimar al municipiului Hunedoara! Intre timp si Monalise, VRAJITOAREA, a plecat la …HD TV! De unde va oferi limbi pentru dosul lui HADA! HALAL DEONTOLOGI! SE vede ca sunt oameni scoliti la masa SECURISTULUI FELIX alias DAN VOICULESCU !

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare