Preşedintele PNL Hunedoara îi cere demisia şefului poliţiştilor hunedoreni

7 decembrie 2016 | 11 Comentarii | Publicat in: Actualitate, Flash

03-florin-roman2Sorina Popa

Campania electorală nu se putea termina fără să avem parte de acuzaţii şi tot felul de ameninţări. Nu ar fi campanie electorală, dacă nu ar fi aşa. Astfel, preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, i-a cerut demisia şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, comisarul şe03-dumitru-liviuf Liviu Dumitru, acuzându-l pe acesta de implicare în campania electorală.

„Am făcut sesizare la ministrul de Interne”
„Aştept ca Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara, să-şi asume gestul demisiei, după ce, urmare a discuţiilor dese cu vicepreşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, unii şefi de post exercită presiuni asupra primarilor liberali”, scrie liderul liberalilor hunedoreni pe contul său de Facebook.
La solicitarea noastră să ne precizeze concret care sunt acei şefi de post şi asupra căror primari liberali se exercită presiuni, Florin Roman a spus că nu poate să facă publice lucrurile acestea, până nu se finalizează ancheta, în urma sesizării făcute de el ministrului de Interne, despre implicarea comisarului şef Liviu Dumitru în campania electorală.

„Este o minciună ordinară”
Referitor la acuzaţiile preşedintelui interimr al PNL Hunedoara, vicepreşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, ne-a declarat: „Este o minciună ceea ce spune Florin Roman, o imbecilitate. Nu m-am mai întâlnit cu şeful IPJ Hunedoara de câteva săptămâni. Şi, oricum, nu aş îndrăzni să îi cer acestuia ceva care este în afara legii. Se poate verifica la angajaţii instituţiei, că Liviu Dumitru nu a venit în ultimele săptămâni aici. Este o minciună ordinară”, susţine vicepreşedintele Bobora.

Nici o sesizare, deocamdată
Fireşte, am solicitat punctul de vedere şi şefului IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Dumitru, care ne-a transmis poziţia sa printr-un comunicat, din care redăm următoarele:  ”În baza atribuţiilor conferite prin lege, poliţiştii hunedoreni acţionează respectând principiile deplinei legalităţi, al transparenţei şi al aplicării echidistante şi nediscriminatorii a prevederilor legale,  faţă de toţi competitorii politici angrenaţi în procesul electoral. Până în acest moment, IPJ Hunedoara nu a fost sesizat cu privire la aspectele pe care le-aţi semnalat în solicitarea dumneavoastră, însă, conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări în regim de urgenţă, urmând a fi luate măsurile legale, în funcţie de rezultatul verificărilor. În acest context, facem apel la cetăţenii cu drept de vot şi la decidenţii politici să îşi exercite drepturile constituţionale cu respectarea strictă a cadrului legal, să dea dovadă de  responsabilitate civică şi să sesizeze Poliţia cu privire la orice posibilă încălcare a legislaţiei electorale, în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor prevăzute de lege”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

Comentarii (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Irimie spune:

  Aceasta este lista cu postacii pnl care va injura:
  Goia Lidia.
  Hangiu Laura.
  Mic Andreea.
  Stanciu Patricia.
  Dacian Titus Gic.
  Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
  Chirila Adina.
  Chirila Radu.
  Costy Pruteanu.

 2. victor spune:

  MINTI BOBORA!!! FACI JOCURI MURDARE SI PERICULOASE!!!!!!
  SI DUMITRU TREBUIA DE MULT DEMIS!

 3. Marcel spune:

  Dumitru e un excroc pus sef de hotul de molot. Afara cu el . Un militian spagar, mincinos si afemeiat.

 4. l.v. spune:

  Politia e de vina ca pierde pnl alegerile ! Bravo mai neica nimeni-alias fl roman.

 5. Dan spune:

  PNL-ul e asa de disperat ca pierde alegerile?

 6. Munaf spune:

  Jos cu acest militian de doi bani. Mars in oltenia jigodie ce esti. Esti un militian crescut la scoala spagarilor clonda si riscuta.

 7. Ioni spune:

  Ce bine ar fi daca ne-am scapa de acest nenorocit de oltean. Lumea ar fi mai buna. E un om f rau si f razbunator. O zdreanta.

 8. Un politist spune:

  Da. Asa e. Un plagiator si un spagarm. Fostul procuror medeanu tiberiu i-a facut teza de dictorst. Asta e plata pt ca dumitru i-a angajat nepotul in politie. Pe bigdan nitu, purtatorul de cuvint al ipj hd. Un pupincurist si un puturos ordinar. Dumitru i-a dat raspunsul la grila inainte de examen. Asta e dumitru. Afara cu el.

 9. Marcel spune:

  Militianul asta trebuia dat afara demult.

 10. Tiri spune:

  Un mare ticalos acest oltean pervertit. Ar trebui sa-l caute putin DGA-ul si DNA-ul. Ar gasi multe infractiuni comise de militianul dumitru.

 11. Virgil spune:

  Bravo domnule Roman. Doboaral pe acest interlop cu legitimatie de la stat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 8.12.2016

Alina State, administratorul firmei AVIS 3000 Pentru că nu şi-a onorat promisiunile făcute echipei de fotbal de la CNS Cetate...

Bulina albă, 8.12.2016

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru preocuparea constantă de a prezenta pe „scândura”  deveană spectacole în premieră, cu...

Interviu cu un PDL-ist sub acoperire: Dacă iese PSD-ul, nu mai fac străinii Black Friday în România!

Ne-am gândit la un interviu mai special. Nu de alta, dar campania electorală se termină vineri. Aşa că am ales,...

Închide