Preşedintele PNL Hunedoara îi cere demisia şefului poliţiştilor hunedoreni

03-florin-roman2Sorina Popa

Campania electorală nu se putea termina fără să avem parte de acuzaţii şi tot felul de ameninţări. Nu ar fi campanie electorală, dacă nu ar fi aşa. Astfel, preşedintele interimar al PNL Hunedoara, Florin Roman, i-a cerut demisia şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, comisarul şe03-dumitru-liviuf Liviu Dumitru, acuzându-l pe acesta de implicare în campania electorală.

„Am făcut sesizare la ministrul de Interne”
„Aştept ca Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara, să-şi asume gestul demisiei, după ce, urmare a discuţiilor dese cu vicepreşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, unii şefi de post exercită presiuni asupra primarilor liberali”, scrie liderul liberalilor hunedoreni pe contul său de Facebook.
La solicitarea noastră să ne precizeze concret care sunt acei şefi de post şi asupra căror primari liberali se exercită presiuni, Florin Roman a spus că nu poate să facă publice lucrurile acestea, până nu se finalizează ancheta, în urma sesizării făcute de el ministrului de Interne, despre implicarea comisarului şef Liviu Dumitru în campania electorală.

„Este o minciună ordinară”
Referitor la acuzaţiile preşedintelui interimr al PNL Hunedoara, vicepreşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, ne-a declarat: „Este o minciună ceea ce spune Florin Roman, o imbecilitate. Nu m-am mai întâlnit cu şeful IPJ Hunedoara de câteva săptămâni. Şi, oricum, nu aş îndrăzni să îi cer acestuia ceva care este în afara legii. Se poate verifica la angajaţii instituţiei, că Liviu Dumitru nu a venit în ultimele săptămâni aici. Este o minciună ordinară”, susţine vicepreşedintele Bobora.

Nici o sesizare, deocamdată
Fireşte, am solicitat punctul de vedere şi şefului IPJ Hunedoara, comisarul şef Liviu Dumitru, care ne-a transmis poziţia sa printr-un comunicat, din care redăm următoarele:  ”În baza atribuţiilor conferite prin lege, poliţiştii hunedoreni acţionează respectând principiile deplinei legalităţi, al transparenţei şi al aplicării echidistante şi nediscriminatorii a prevederilor legale,  faţă de toţi competitorii politici angrenaţi în procesul electoral. Până în acest moment, IPJ Hunedoara nu a fost sesizat cu privire la aspectele pe care le-aţi semnalat în solicitarea dumneavoastră, însă, conducerea IPJ a dispus efectuarea de verificări în regim de urgenţă, urmând a fi luate măsurile legale, în funcţie de rezultatul verificărilor. În acest context, facem apel la cetăţenii cu drept de vot şi la decidenţii politici să îşi exercite drepturile constituţionale cu respectarea strictă a cadrului legal, să dea dovadă de  responsabilitate civică şi să sesizeze Poliţia cu privire la orice posibilă încălcare a legislaţiei electorale, în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor prevăzute de lege”, se arată în comunicatul IPJ Hunedoara.

11 comentarii la „Preşedintele PNL Hunedoara îi cere demisia şefului poliţiştilor hunedoreni

 • 7 decembrie 2016 la 21:10
  Legătură permanentă

  Aceasta este lista cu postacii pnl care va injura:
  Goia Lidia.
  Hangiu Laura.
  Mic Andreea.
  Stanciu Patricia.
  Dacian Titus Gic.
  Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
  Chirila Adina.
  Chirila Radu.
  Costy Pruteanu.

 • 7 decembrie 2016 la 21:35
  Legătură permanentă

  MINTI BOBORA!!! FACI JOCURI MURDARE SI PERICULOASE!!!!!!
  SI DUMITRU TREBUIA DE MULT DEMIS!

 • 8 decembrie 2016 la 0:07
  Legătură permanentă

  Dumitru e un excroc pus sef de hotul de molot. Afara cu el . Un militian spagar, mincinos si afemeiat.

 • 8 decembrie 2016 la 0:26
  Legătură permanentă

  Politia e de vina ca pierde pnl alegerile ! Bravo mai neica nimeni-alias fl roman.

 • 8 decembrie 2016 la 9:47
  Legătură permanentă

  Jos cu acest militian de doi bani. Mars in oltenia jigodie ce esti. Esti un militian crescut la scoala spagarilor clonda si riscuta.

 • 8 decembrie 2016 la 14:25
  Legătură permanentă

  Ce bine ar fi daca ne-am scapa de acest nenorocit de oltean. Lumea ar fi mai buna. E un om f rau si f razbunator. O zdreanta.

 • 8 decembrie 2016 la 15:40
  Legătură permanentă

  Da. Asa e. Un plagiator si un spagarm. Fostul procuror medeanu tiberiu i-a facut teza de dictorst. Asta e plata pt ca dumitru i-a angajat nepotul in politie. Pe bigdan nitu, purtatorul de cuvint al ipj hd. Un pupincurist si un puturos ordinar. Dumitru i-a dat raspunsul la grila inainte de examen. Asta e dumitru. Afara cu el.

 • 10 decembrie 2016 la 11:08
  Legătură permanentă

  Un mare ticalos acest oltean pervertit. Ar trebui sa-l caute putin DGA-ul si DNA-ul. Ar gasi multe infractiuni comise de militianul dumitru.

 • 10 decembrie 2016 la 18:49
  Legătură permanentă

  Bravo domnule Roman. Doboaral pe acest interlop cu legitimatie de la stat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.