Preşedintele Klaus Iohannis, alături de soţie, în Masivul Parâng

02-presedintele-iohannis-1Mircea Crivăţ

Preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită privată în Staţiunea Parâng, din Valea Jiului, şeful statului urcând, împreună cu soţia, pe Vârful Parângul Mic (2.074 m), după care a mâncat şi s-a odihnit la o cabană din zonă, prezenţa sa luându-i prin surprindere pe proprietari, după cum au relatat aceştia.
Preşedintele şi soţia sa s-au fotografiat împreună cu proprietarii cabanei turistice „La Răzvan“, şi aşa s-a aflat de vizită. Proprietarul cabanei, Răzvan Marica, a postat pe pagina sa de socializare o fotografie, în care apare, pe terasa cabanei, împreună cu soţia şi copilul, alături de Carmen şi Klaus Iohannis. „Este un om care iubeşte muntele şi faptul că a venit în Parâng este un lucru bun pentru noi toţi, pentru turismul din zonă“, a declarat Răzvan Marica, proprietarul cabanei.
Prezenţa preşedintelui în Parâng a fost apreciată şi de salvamontiştii cu care s-a întâlnit pe munte, şi de proprietarul cabanei, ca o vizită normală, dar şi ca o surpriză pentru cei aflaţi în zonă. „Mi s-a părut o vizită normală, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simplă. Este un om foarte deschis, normal, a vorbit cu toată lumea, nu a refuzat pe nimeni“, a declarat ieri, pentru Agerpres, Ovidiu Bodean, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara.
El a spus că şeful statului şi soţia sa s-au întâlnit pe munte cu o echipă a Salvamont, care efectua o patrulare obişnuită, pe creastă. Faptul că din echipa Salvamont făcea parte şi o fată a reprezentat o surpriză plăcută pentru Carmen Iohannis. „Doamna Iohannis s-a arătat foarte impresionată că avem şi fete la Salvamont, a felicitat-o şi ne-a spus să avem grijă de colega noastră“, a afirmat Bodean.
Preşedintele ar mai fi fost în judeţul Hunedoara cu două săptămâni în urmă, petrecându-şi weekend-ul la o pensiune din Staţiunea Râuşor, din Retezat, potrivit unei fotografii postate pe Facebook, unde apare îmbrăcat în trening, în faţa pensiunii, în mijlocul unui grup format din doi bărbaţi, o femeie şi un copil.

2 comentarii la „Preşedintele Klaus Iohannis, alături de soţie, în Masivul Parâng

 • 16 octombrie 2016 la 19:55
  Permalink

  Ficusul de la Cotroceni si cu Stramba lui Dodel!
  Pai ce treaba au astia doi de cand interesele „unora” si idiotenia poporului astuia i-au adus in postura asta?!
  Copiii ingheata de frig in scoli, in spitale se moare pe capete chiar si de frg, nu mai vorbim de dezastrul din sistemul sanitar, HD e un judet in care coruptia a saracit oamenii pana la limita supravietuirii si astia doi ne umfla de nervi si indignare.
  Nu-i mai dati la stiri, dati-i dracului!

 • 17 octombrie 2016 la 9:35
  Permalink

  Bai Victoras.
  Bai PSD ist imputit, te-ai trezit din hibernare dupa 75 de ani ???
  Pai daca recunosti ca hotia te-a adus in sapa de lemn mai votezi tot PSD ??
  Voua in Vale va trebuie un Guvernator Rus sa va f de la spate si nici aer sa plangeti sa nu va dea , la cat sunteti de ipocriti si cretiti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare