www.mesagerulhunedorean.ro

În loc să stea la răcoare, Simota se „prăjeşte“ sub soarele din Dubai

03-simotaAfaceristul din Valea Jiului, Alin Simota (foto), fugit din ţară de la mijlocul lunii ianuarie, continuă să ne ţină la curent cu viaţa lui din ţările arabe, postând fotografii pe Facebook.
Deşi a lăsat acasă un morman de dosare penale în care-i judecat pentru infracţiuni economice şi alte încălcări ale legii, din fotografiile afişate pe reţeaua de socializare, afaceristul lasă impresia că nici vânt rece nu-l ajunge. Simota îşi delectează „urmăritorii” cu poze în care apare în diferite ipostaze, de la plimbări cu cămilele prin deşert, la selfie-uri în magazine sau restaurante luxoase. Asta, în condiţiile în care afaceristul hunedorean figurează pe site-ul Poliţiei Române la rubrica persoanelor date în urmărire internaţională. Trebuie spus că Emiratele Arabe Unite nu au acord de extrădare cu ţara noastră, decât în cazuri de crimă, trafic de arme sau droguri, iar Alin Simota nu are condamnări pentru asemenea infracţiuni.
Afaceristul din Valea Jiului a dispărut din luna ianuarie 2016, după ce Tribunalul Hunedoara a decis că trebuie să se întoarcă în puşcărie pentru a executa restul din pedeapsa de doi ani de închisoare din condamnarea primită în dosarul în care a fost judecat pentru acuzaţia de conflict de interese. Asta, după ce Simota a fost eliberat înainte de termen printr-o decizie a Judecătoriei Deva care nu a fost definitivă, fiind contestată de procurori. Din spusele apropiaţilor, afaceristul s-ar afla în Dubai şi încă ţine legătura cu cei din ţară şi cu avocaţii săi care-l reprezintă în procesele aflate pe rol. Iar, planurile acestuia sunt de a obţine rezidenţă în statul arab, demersuri pe care le-ar fi iniţiat cu câteva luni în urmă. (N. Bumbac)

6 comentarii la „În loc să stea la răcoare, Simota se „prăjeşte“ sub soarele din Dubai

 • 16 octombrie 2016 la 20:08
  Permalink

  Ce tare. Cu asta le-ai dat m..e militianului pitulescu mircea de la ipj hd si procurorului sadic chirila costek. Si eu le dau la m..e si lor si nevestelor lor curve. Ha ha ha

 • 17 octombrie 2016 la 9:13
  Permalink

  Asa e. Bine zis.

 • 17 octombrie 2016 la 10:57
  Permalink

  Foarte bine faci Alin, sa ma pish pe toti militienii in frunte cu Berbeceanu, si pe sifoanele lor, Pera si Litera!

 • 17 octombrie 2016 la 11:53
  Permalink

  Nota 10 Lute.

 • 17 octombrie 2016 la 11:57
  Permalink

  Lute k-ai uitat pe tiganul praduitor Lacatus Valer poreclit Vali orfanu. Un puscarias pervers. Un bulangiu. Cansu Litera si Perasifon.

 • 18 octombrie 2016 la 10:24
  Permalink

  Imi cer scuze Kuku, ai dreptate, sa ma pish si pe Vali Orfanu:))))

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.