Politica si administratie

Premierul Ciolacu: Vom avea alegeri conform legii, nu e nici o lege modificată. Cu certitudine vom avea alegeri europarlamentare în 9 iunie

Premierul Marcel Ciolacu a de­cla­rat ieri că nu există nici o lege mo­di­ficată privind comasarea alegerilor sau decalarea unui rând de alegeri. El a spus că, în acest moment, „cu certitudine” se știe că în 9 iunie vor fi alegeri europarlamentare.

Toate la timpul lor
„Cu certitudine în 9 iunie vor fi ale­geri europarlamentare. Am stabilit cu toți colegii parlamentari că nu vor vota nici o modificare legislativă în acest moment privind comasarea alegerilor sau decalarea unui rând de alegeri. Vom avea alegeri în acest moment conform legii, nu e nici o lege modificată”, a declarat Marcel Ciolacu. În urmă cu o zi, ministrul Trans­porturilor, Sorin Grindeanu, a de­clarat despre comasarea ale­ge­rilor europarlamentare şi locale că de principiu, el susţine ca fiecare ale­gere să fie la timpul şi că este adep­tul păstrării unui calendar normal, ştiut foarte bine de toată lumea. Anterior, premierul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat ce părere are des­pre comasarea alegerilor, că niciunul dintre românii cu care a discutat în interacţiunile sale cu populaţia nu i-a ridicat această problemă. Preşe­din­tele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat luni despre varianta comasării ale­ge­rilor europarlamentare şi locale că vor discuta în partid şi în coaliţie şi nu vom lua niciodată decizii decât asu­mate, nu pe surse. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura