Sport

Premiere şi reorganizare

Ciprian Marinuţ

Ocupantele primelor trei locuri în Divizia B play-off, golgeterul şi echipa „Fair-Play” a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori şi-au primit trofeele cuvenite, la finalul săptămânii. Organizatorii celei mai populare competiţii de amatori din judeţ au anunţat că din sezonul următor, campionatul va cunoaşte o reorganizare profundă şi-şi va schimba numele în SuperLiga RealSport.

Diplome, cupe şi echipamente

Laureatele play-off-ului din Divizia B, cea mai echilibrată secţiune a campionatului, au fost Sews I Deva, Castelo şi Alfa Team Junior. Sews I Deva s-a impus în ultima etapă în derby-ul cu Avis III, scor 6-3, în vreme ce Castelo nu s-a prezentat la meciul cu Alfa Team Junior. Gigi Ştefan, autor a 70 de goluri pe tot parcursul campionatului, a primit cupa de golgeter al competiţiei, iar echipa AS Hanzi Deva, care nu a luat nici un cartonaş roşu şi a avut doar nouă avertismente galbene, a obţinut trofeul „Fair-play”. „Primele trei clasate au primit diplome, cupe şi câte un echipament de joc la alegere. Golgeterul şi echipa „fair-play” au fost recompensaţi cu diplome şi cupe”, a precizat Attila Takacs, preşedintele CS RealSport Deva, organizatorul competiţiei.

Îşi selectează echipele şi schimbă „licenţa”

Înainte cu o etapă de finalul play-off-ului Diviziei A, Attila Takacs, preşedintele CS RealSport Deva, a precizat că echipele din această „ligă” vor fi excluse din campionat în sezonul viitor, din cauza „mizeriilor” care s-au întâmplat. „Ne vom utiliza dreptul de a selecta echipele, întrucât dorim să scăpăm de unele persoane care au murdărit competiţia. În plus, renunţăm la organizarea Campionatului Municipal de Fotbal Amatori şi vom organiza o competiţie nouă, cu două divizii, respectiv SuperLiga RealSport şi Liga RealSport”, a spus Attila Takacs.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura