Premiere şi reorganizare

15 iunie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Ciprian Marinuţ

Ocupantele primelor trei locuri în Divizia B play-off, golgeterul şi echipa „Fair-Play” a Campionatului Municipal de Fotbal Amatori şi-au primit trofeele cuvenite, la finalul săptămânii. Organizatorii celei mai populare competiţii de amatori din judeţ au anunţat că din sezonul următor, campionatul va cunoaşte o reorganizare profundă şi-şi va schimba numele în SuperLiga RealSport.

Diplome, cupe şi echipamente

Laureatele play-off-ului din Divizia B, cea mai echilibrată secţiune a campionatului, au fost Sews I Deva, Castelo şi Alfa Team Junior. Sews I Deva s-a impus în ultima etapă în derby-ul cu Avis III, scor 6-3, în vreme ce Castelo nu s-a prezentat la meciul cu Alfa Team Junior. Gigi Ştefan, autor a 70 de goluri pe tot parcursul campionatului, a primit cupa de golgeter al competiţiei, iar echipa AS Hanzi Deva, care nu a luat nici un cartonaş roşu şi a avut doar nouă avertismente galbene, a obţinut trofeul „Fair-play”. „Primele trei clasate au primit diplome, cupe şi câte un echipament de joc la alegere. Golgeterul şi echipa „fair-play” au fost recompensaţi cu diplome şi cupe”, a precizat Attila Takacs, preşedintele CS RealSport Deva, organizatorul competiţiei.

Îşi selectează echipele şi schimbă „licenţa”

Înainte cu o etapă de finalul play-off-ului Diviziei A, Attila Takacs, preşedintele CS RealSport Deva, a precizat că echipele din această „ligă” vor fi excluse din campionat în sezonul viitor, din cauza „mizeriilor” care s-au întâmplat. „Ne vom utiliza dreptul de a selecta echipele, întrucât dorim să scăpăm de unele persoane care au murdărit competiţia. În plus, renunţăm la organizarea Campionatului Municipal de Fotbal Amatori şi vom organiza o competiţie nouă, cu două divizii, respectiv SuperLiga RealSport şi Liga RealSport”, a spus Attila Takacs.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Evaziunea fiscală a explodat în judeţ

În primele cinci luni ale acestui an, numărul persoanelor care au fraudat statul prin neplata obligaţiilor fiscale sau prin încercarea...

Universitatea Petroşani a obţinut certificarea „grad de încredere ridicat”

Universitatea din Petroşani poate sta alături de cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din întreaga lume. Asta, mai ales...

Bulina albă

Mihai Câmpeanu, pilot de raliuri

Închide