Comunitate

Premianţii lunii septembrie la Apa Serv Valea Jiului

În activitatea de zi cu zi a operatorului regional de apă şi canalizare din Valea Jiului, salariaţii noştri depun eforturi pentru ca soluţionarea problemelor care apar în activitatea curentă să fie rezolvată rapid, dar şi pentru ca dezvoltarea societăţii comerciale Apa Serv Valea Jiului să se menţină în ritmul susţinut, derulat în ultimii ani prin aportul întregului colectiv.

În acest sens, programul de fidelizare implementat de echipa managerială a Apa Serv Valea Jiului continuă. La finalul lunii septembrie 2017, analiza efectuată de conducerea operativă a societăţii a relevat alţi câştigători ai programului ”Angajatul lunii”. Astfel, laureaţii lunii septembrie sunt:
Mihaela Maţan – tehnician în cadrul Serviciului Investiţii Dezvoltare – Proiectare
Deneş Levente – conducător auto în cadrul Sectorului Utilaj – Transport
Alin Ileş – mecanic în cadrul Staţiei de Epurare a apei Dănuţoni
Similar, în evaluarea făcută diverselor servicii din componenţa Apa Serv Valea Jiului, pentru activitatea din luna septembrie 2017, titlul de ”Colectivul lunii Septembrie” a revenit Sectorului Întreţinere şi Reparaţii.
Toţi premianţii lunii septembrie au fost felicitaţi astăzi, în cadru festiv, de conducerea Apa Serv, salariaţilor lunii septembrie fiindu-le înmânate diplome de onoare şi recompense financiare pentru activitatea depusă în cadrul societăţii.
”Nu-mi rămâne decât să-i felicit pe colegii noştri care prin activitatea lor din luna septembrie, dar mai ales prin felul în care zi de zi îşi fac cu responsabilitate şi pasiune datoria la locul de muncă, sunt acum laureaţii noştri. Sunt foarte mulţumit de faptul că, dincolo de această competiţie internă care-i aduce în faţă, lună de lună, pe cei mai buni dintre cei buni, întregul nostru colectiv de la Apa Serv Valea Jiului a înţeles că succesul nostru comun este rezultatul unei munci de echipă, în care fiecare dintre noi, de la simplu muncitor şi până la director, avem un rol important în bunul mers al societăţii”, a declarat Costel Avram, directorul general al societăţii. (Biroul de Presă al Apa Serv Valea Jiului)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura