Preludiu modest, campioanã cu nervi tari

Ciprian Marinuţ

Partida de deschidere a celei de-a treia ediţii a Cupei „Big FM”, adevărat „bal al fotbalului” liceelor devene, a fost modestă şi dezechilibrată, încheindu-se cu un scor fluviu (14-1). Ziua a fost salvată de meciul doi, unul extrem de palpitant, în care campiona ediţiei trecute, CT „Transilvania”, s-a salvat de la eliminare, la loviturile de departajare.

Traian a făcut „Muzica”

Echipa Liceului Teoretic „Traian” a spulberat formaţia Liceului de Muzică, scor 14-1 (6-0), în meciul de deschidere al ediţiei 2012 a Cupei „Big FM”, disputat ieri, la Sala Sporturilor din Deva. Pe fondul unui joc slab al ambelor combatante, echipa de la Traian a predat lecţii de fotbal artiştilor de la „Sigismund Toduţă”. Cel mai bun jucător al partidei a fost Dan Epure, liderul echipei „Traian”, autor a patru goluri. „Nivelul meciului a fost modest, dar echipa noastră a legat mai bine jocul şi a câştigat. Pe noi nu ne interesează în mod deosebit această competiţie, dar elevii au avut ambiţia să se prezinte”, a spus Titi Scorpie, profesor la Liceul „Traian”. Golurile au fost marcate de Epure (14, 16, 23, 39), Knebel (2, 8, 27), Prejban (13, 34), Munteanu (25,  30, 40), Lazăr (19, 31)/ Şerban (26).

Adevărată finală

Meciul doi al turneului a fost asemeni unei adevărate finale. Echipa de la „CN Decebal” a ţinut în şah campioana ediţiei trecute, trupa CT „Transilvania”, astfel că la finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2. Pentru Transilvania, a punctat Mădăraş (11, 22), iar pentru „Decebal”, golurile au fost semnate de Drobot (8) şi Şoş (23). Egalitatea s-a menţinut şi după prelungiri, iar învingătoarea s-a decis la loviturile de departajare. Fotbaliştii de la „Transilvania” au avut nervii mai tari şi s-au impus cu 5-4. Mihai Olariu, Florin Olariu, Alex Mădăraş au transformat pentru „Transilvania”, Paul Iovan, Adi Bogdan au marcat pentru „Decebal”, însă şutul lui Lucian Fărău a fost apărat portarul Raul Bodoşcă.

Programul de azi

Echipa Colegiul Naţional Sportiv Cetate Deva, câştigătoarea primei ediţii din 2010, va intra în competiţie azi, urmând să joace în compania echipei de la Gr. Şc. „Grigore Moisil”. În a doua partidă a zilei se vor întâlni Liceul Pedagogic „Sabin Drăgoi” şi Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”. Echipele de la „Traian” şi  „Transilvania”, câştigătoarele primei zile, se vor duela mâine, 1 februarie, de la ora 15.00, în prima semifinală, iar formaţiile care se impun în partidele de azi se vor întâlni, de la ora 16.00 în a doua semifinală. Cele mai bune dintre semifinaliste vor juca, joi, 2 februarie, de la ora 21.00, finala mare, iar învinsele din „careul de aşi” se vor duela în finala mică, de la ora 20.00.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.