Prefectul şi subprefectul judeţului s-au vaccinat împotriva Covid

18 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Adriana Năstase

Ieri, prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, şi subprefectul Marcel Morar s-au vaccinat împotriva Covid, cei doi demnitari fiind prezenţi la centrul de vaccinare deschis la casa de cultură “Drăgan Muntean”, din Deva.

Să-i ajute pe vârstnici
Cei doi, dar şi alţi angajaţi ai Prefecturii s-au programat la vaccin vineri, 15 ianuarie, în urma înscrierii Instituţiei Prefectului Hune­doa­ra pe platforma naţională de înregistrare, pro­centul celor care doresc să fie vaccinaţi împo­triva noului coronavirus depăşind 70 la sută. În cazul funcţionarilor de la Serviciul Paşa­poarte, acest procent este de 100 la sută.
„Sunt încrezător. Este momentul în care trebuie să dăm un exemplu cetăţenilor din judeţul Hunedoara în ceea ce priveşte vacci­narea. Este momentul în care vedem luminiţa de la capătul tunelului în ceea ce priveşte spe­ranţa oamenilor prin care putem să punem ca­păt acestei pandemii. Încurajez pe toată lumea să se vaccineze. A fost o chestie nor­mală, nici n-am simţit, mă simt bine”, a de­clarat prefectul Călin Marian.
El a făcut un apel către toţi cetăţenii din judeţ să se vaccineze şi i-a rugat pe medicii de familie să-i ajute pe oamenii în vârstă să se programeze în etapa a doua de vaccinare.

Să apeleze la centrele de vaccinare
La rândul său, subprefectul Marcel Morar a menţionat importanţa vaccinării în contextul pandemiei de Covid, îndemnând populaţia să se imunizeze împotriva noului coronavirus.
„Totul a decurs foarte bine şi îi îndemnăm pe toţi locuitorii judeţului să se vaccineze pentru a se proteja pe ei şi pe cei dragi lor. Am foarte mulţi prieteni care, din nefericire, au fost bolnavi de Covid. Unii au trecut mai uşor, alţii mai greu, iar alţii, din păcate, nu au reuşit să facă faţă acestei boli şi au decedat. De aceea, îi rog pe toţi cei care conştientizează această situaţie să apeleze la centrele de vaccinare”, a spus subprefectul Morar.
Pentru etapa a doua de vaccinare, în judeţul Hunedoara au fost organizate 10 centre de vacci­nare, dintre care ieri au fost deschise cele din Deva, Hunedoara şi Petroşani, urmând ca în zilele viitoare să fie deschise şi cele din localităţile Brad, Haţeg, Lupeni, Ilia, Orăştie, Călan şi Petrila.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. un Român spune:

    Da, chiar se vede umilința de la capătul tunelului!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarii din Ţara Haţegului, faţă în faţă cu Grupul de lucru Via Transilvanica

Adriana Năstase Ieri, la sediul Primăriei oraşului Haţeg, a avut loc întâlnirea membrilor Grupului de lucru Via Transilvanica Hunedoara cu...

Cum a reuşit o asistentă să distrugă 60 de doze de vaccin anti Covid

Sorina Popa Un număr de 60 de doze de vaccin îm­potriva Covid au fost compromise la un centru de vaccinare...

Patinatoarea Mihaela Hogaș, locul 11 la europene

Sportiva română Mihaela Hogaş (foto) de la Corona Braşov, a ocupat locul 11 în clasamentul cumulat al probelor de sprint...

Închide