Prefectul s-a întâlnit cu reprezentanţii pensionarilor mineri

16 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

La sediul din Petroşani al Ligii Pensionarilor Mineri a avut loc o întâlnire între reprezentanţi ai mi­nerilor pensionari şi prefectul ju­de­ţului Hunedoara, Vasilică Potecă.
Prefectul judeţului a fost pre­zent în Valea Jiului, împreună cu sub­prefectul Dorel Ovidiu Bretean, în urma invitaţiei sosită din partea lui Ion Hortopan, preşedintele Ligii, care a dorit să prezinte pro­blemele pensionarilor şi modul în care statul român îi poate ajuta pentru rezolvarea acestora. În urma discuţiilor, prefectul Vasilică Potecă le-a transmis liderilor pen­sionarilor că va face tot ce este posibil din punct de vedere insti­tu­ţional, pentru ca solicitările să poată fi rezolvate. Pe lângă unele măsuri care pot fi luate la nivel ju­deţean sau local, va fi transmisă către Guvern o informare care cu­prinde toate cerinţele Ligii Pen­sio­narilor Mineri din Valea Jiului şi so­luţiile pe care liderii ligii le pro­pun pentru rezolvarea acestora. (M. Crivăţ)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un drum controversat care ar trebui să ducă într-o staţiune dispărută de pe harta turistică, fiind o ruină, este de...

Tânără bătută în plină stradă de fostul ei soţ

Femeia a sunat la Poliţia Municipiului Hunedoara pentru a cere ajutor după ce a fost acostată de individ pe o...

L-aţi văzut?

În data de 15.09.2020, în jurul orei 06:40, Poliţia Municipiului Orăştie a fost sesizată despre faptul că Ionică-Marcel Băneu, de...

Închide