Prefectul Fabius Kiszely acordă audienţe în teritoriu

13 februarie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Prefectul judeţului, Fabius Kiszely (foto), a avut o iniţiativă pe care mulţi hunedoreni o consideră foarte bună. Despre ce este vorba?

Prefectul s-a gândit să vină în sprijinul celor care au vreo problemă legată de această instituţie, dar din diverse motive nu pot ajunge la Deva, în audienţă la Prefectură. Aşa că a decis să meargă el pe teren, în judeţ, şi să susţină audienţe acolo. Astfel, ieri, Fabius Kiszely, împreună cu primarii din Vulcan şi Aninoasa, au susţinut audienţe în Valea Jiului.
”Oamenii au venit cu diferite probleme, sociale, de fond funciar. Le-am preluat pe toate şi acum încercăm să le şi rezolvăm. În mod normal, hunedorenii vin la audienţe la sediul Prefecturii. Consider că lucrurile pot fi mult mai funcţionale, dacă mă deplasez eu pe teren, cu echipa mea. Este mai util pentru cetăţeni aşa. Şi am început cu Valea Jiului, e mai departe de Deva. Voi organiza din două în două săptămâni audienţe pe teren, în diferite localităţi. Dacă şi primarii vor vrea să le facem împreună, sunt de acord”, a declarat prefectul Fabius Kiszely pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Ioan Hategan spune:

    Asta e reactia “oficiala” a PSD la miscarea d-lui Risteiu ?!
    Sau a inceput “campania” si pentru prefecti ?!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Am ajuns să o vedem şi pe asta! Primarul PSD al Simeriei conduce organizaţia judeţeană a Pro România

Lovitură pentru liderii care conduceau Pro România în judeţul nostru. Primarul din Simeria, Emil Rîşteiu (foto), este de ieri singurul...

A fugit de la locul accidentului

Un hunedorean de 48 de ani a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, la intersecţia Bulevardului Traian...

Biciclist rănit grav

Biciclistul a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Luncoiu de Jos.

Închide