Am ajuns să o vedem şi pe asta! Primarul PSD al Simeriei conduce organizaţia judeţeană a Pro România

13 februarie 2019 | 2 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Lovitură pentru liderii care conduceau Pro România în judeţul nostru. Primarul din Simeria, Emil Rîşteiu (foto), este de ieri singurul coordonator al organizaţiei judeţene Hunedoara a Pro România.

Lucru extrem de curios şi credem că unic în politica românească. Asta, pentru că Emil Rîşteiu este încă membru al PSD. Nu îşi dă demisia din acest partid, deoarece şi-ar pierde postul de primar. El nu s-a înscris în Pro România, pentru că în aceste condiţii, din nou, ar pierde funcţia de edil şef. Ca atare, numai la noi este posibil aşa ceva. Un membru al unui partid aflat la guvernare conduce organizaţia judeţeană a altei formaţiuni politice, aflată în opoziţie.
Surse din partidul lui Victor Ponta susţin că toţi cei trei coordonatori ai Pro România Hunedoara, Dorin Gligor, Răzvan Mareş şi Marius Sanfirişca, şi-au încetat mandatele odată cu numirea lui Rîşteiu în funcţia de coordonator unic al organizaţiei judeţene a partidului amintit.
Primarul Emil Rîşteiu a anunţat în urmă cu două săptămâni că demisionează din funcţiile deţinute în PSD, dar nu şi din partid. Edilul susţinea că a avut o discuţie cu Victor Ponta şi că a decis să se alăture proiectului politic al fostului premier. Şi, a plecat cu consilierul său personal, Dacian Ciodaru, fost consilier judeţean PSD, şi cu un alt consilier judeţean PSD, Ioan Hojda, care a demisionat şi el din Consiliul Judeţean. Emil Rîşteiu ne-a confirmat, ieri, că într-adevăr el a fost numit coordonatorul unic al organizaţiei judeţene a partidului.
Contactat, Dorin Gligor susţine că ”se continuă construcţia politică Pro România. Eu m-am alăturat celor care au demarat acest proiect politic ca să construim”. Acelaşi lucru ni l-a declarat şi Răzvan Mareş, care a spus că Pro România se întăreşte pe zi ce trece.

Loading...

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. DAN spune:

    Foarte bine! Acum onorabil ar fi sa-si dea demisia din PSD.

  2. Ioan Hategan spune:

    Dl. Nistor ce poate spune “oficial” ?!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fugit de la locul accidentului

Un hunedorean de 48 de ani a provocat un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, la intersecţia Bulevardului Traian...

Biciclist rănit grav

Biciclistul a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Luncoiu de Jos.

Au scăpat nevătămate, după ce s-au dat peste cap cu maşina

Două femei au avut noroc cu centurile de siguranţă şi au scăpat nevătămate după ce autoturismul în care se aflau...

Închide