Prefectul de Hunedoara nu demisionează din funcţie

18 noiembrie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Actualitate

Sorina Popa

Premierul Ludovic Orban a anunţat că activitatea prefecţilor va fi evaluată după turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.
„Pentru a nu afecta alegerile, am luat decizia să nu începem analiza prefecţilor. Dar imediat după turul doi vom începe analiza prefecţilor. Sigur, unii deja au început să demisioneze, alţii au intrat în concedii de boală. Îi aşteptăm să revină la lucru ca să îşi scrie demisia“, a declarat Ludovic Orban în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta a mai anunţat că în perioada următoare vor fi operate schimbări la nivelul conducerilor tuturor instituţiilor publice şi companiilor de stat, urmând ca „persoanele incompetente numite politic de PSD“ să fie înlocuite, prin concurs, cu profesionişti.
Contactat, prefectul de Hunedoara, Fabius Kiszely (foto), a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că nici nu s-a îmbolnăvit, nici nu demisionează. „Nu am plecat în concediu, se vede. Nu demisionez din funcţia de prefect, deoarece nu am nici un motiv să facă asta. Am fost evaluat, ca oricare dintre prefecţi, în fiecare an, de către cei de la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Anul trecut am obţinut 4,72 puncte din 5 posibile, iar în acest an, 4,75 puncte din 5”, a declarat prefectul Fabius Kiszely.

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  Lasa nea Kisely nu fi suparat te duci inapoi la Apaprod,si in locul tau o sa vina competentul Poteca

 2. Serafin Cianu spune:

  De ce să revină la Apaprod ? Sä urineze Arion pe el ?

 3. Vivi spune:

  Sa vina la apaprod, sa il dea afara pe zeflemitorul Arion care crede ca e firma lui

 4. Sar Kozi spune:

  Vivi,mai ai rabdare vreo doua luni caci sclavetele de care spui tocmai va primi o noua sinecura pentru merite deosebite cum ar fi “absorbirea de fonduri”.

  Doar au venit ai noștrii,nu ?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 19.11.2019

Liviu Grigore, locuitor din Orăştie Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de tentativă de omor, după ce...

Bulina albă, 19.11.2019

Gabriel Bozan, din Deva, rezident în Austria, luptător de kickboxing Pentru că a cucerit recent titlul mondial ISKA, la categoria...

Gura lumii, 19.11.2019

Vorbesc cârcotaşii că o duduie de prin sistemul care se ocupă de elevi face ce vrea pe la serviciu, în...

Închide