Politica si administratie

Povestea merge mai departe. Bedea 2. Vom învinge!

Primarul în funcție Iulius Gelu Bedea și-a lansat candidatura pentru un nou mandat la cârma orașului Simeria. Bedea 2. Cu o coaliție anti-Simeria con­dusă de fostul primar Rîșteiu, Bedea nu a căzut în „groapa cu lei”, ci s-a pus pe treabă mai acătării.

Susținut din plin de colegi
Zeci de milioane de euro atrase pen­tru dezvoltarea orașului Simeria, pro­iec­te peste proiecte. Asta, cu toate că a avut parte de un Consiliu Local ostil.
Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Iulius Gelu Bedea și-a lansat candidatura și lista cu aleșii locali PSD pentru viitorul mandat. Dacă nu a avut parte de consilieri locali care să muncească pentru simerieni, Bedea are, însă, din plin, sprijinul colegilor din partid. Și, ce e cel mai important, sprijinul președintelui Con­si­liu­lui Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, cel care a avut încredere în el și are și în prezent, și pe viitor.
Iulius Bedea și candidații PSD au fost susținuți de Laurențiu Nistor, pre­șe­din­tele PSD Hunedoara și președintele Con­siliului Județean Hunedoara, Cornel-Cristian Resmeriță, senator de Hunedoara, Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, alți parlamentari și aleși locali din județul Hunedoara, precum și de mulți cetățeni ai orașului Simeria care și-au făcut timp să participe la eve­nimentul de lansare a candidaturii sale la funcția de primar al Simeriei.
Adunarea a condamnat acţiunile Coa­liţiei Anti-Simeria conduse de Emil Rîşteiu, care au condus la blo­carea unor pro­iecte importante pen­tru co­mu­ni­ta­tea şi împiedicarea des­fă­şu­rării normale a serviciilor publice pentru cetăţeni. Suc­cesul obținut de
Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara, Lucian Albu Weber, pri­ma­rul comunei Hărău, senatorul Resmeriță și Laurențiu Nistor, pre­șe­dintele Con­siliului Județean Hunedoara, se da­to­rează în mare mă­sură existenței ma­jorității în Consiliu, forul care aprobă ini­țiativele oricărui primar sau pre­ședinte de consiliu ju­dețean. Integri­tatea şi determinarea de a acţiona pentru bi­nele comunităţii şi nu în interes per­so­nal, sunt calităţi pe care simerienii trebuie să le găsească în candidaţii la alegeri şi să-i voteze pe aceia care le au. Primarul Iulius Bedea și candidații PSD pentru consiliul local și cel județean sunt susținuți de PSD în primul rând pentru aceste calități. Coa­liția Anti-Simeria a demonstrat că de­punerea jurământului la investiția în funcția de consilieri a fost doar de fațadă.

Nu a negociat interesele cetățenilor
„M-am angajat, în 2020, să nu ne­go­ciez cu nimeni interesele simerienilor. Și m-am ținut de cuvânt. Îmi cer iertare pen­tru încăpățânarea mea. Îi mulțumesc președintelui Laurențiu Nistor pentru tot ce a făcut, face și va face pentru orașul nostru și pentru simerieni”, a declarat Iulius Gelu Bedea, edilul șef al orașului Simeria. (S.P.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura