Postul de manager al Sanatoriului din Geoagiu, greu de obţinut

Sorina Popa

Nici a doua oară nu a fost cu noroc pentru Agripina Cazan, care nu reuşeşte să treacă de concursul pentru ocuparea postului de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Geoagiu.
În aprilie 2018, la acelaşi concurs, Agripina Cazan a fost singurul candidat. A reuşit „performanţa“ de a pica examenul, deşi nu a avut nici un contracandidat. Acum, la organizarea unui nou concurs pentru funcţia de manager al sanatoriului, Cazan nu a putut să ajungă pe post, obţinând 6,1 puncte, deşi avea nevoie de minimum 7 ca să conducă sanatoriul. Tot este un progres, dacă avem în vedere că, la concursul din aprilie, Agripina Cazan a luat 2,1 puncte. Ea a făcut contestaţie, fiind nemulţumită de nota primită, însă aceasta i s-a respins.
Postul de manager al Sanatoriului de Pneumoftiziologie din Geoagiu a fost scos la concurs după ce Dorel Bretean a demisionat, el ocupând acum funcţia de subprefect al judeţului.
Dacă pentru postul de manager nu s-a găsit cine să treacă de examen, pentru cel de director financiar lucrurile s-au aşezat. Luminiţa Amalia Andraş a câştigat concursul, obţinând 9,75 puncte la proba scrisă, 9,67 puncte la proiect şi 9,43 puncte la interviu. Cu media de 9,62 puncte, ea a fost declarată admisă.

7 comentarii la „Postul de manager al Sanatoriului din Geoagiu, greu de obţinut

 • 27 septembrie 2018 la 7:17
  Legătură permanentă

  cica totusi nu stau chiar asa lucrurile. actualul manager cu delegatie neavind conditii de partipare la concurs este tinut in continuare pe post prin simplu fapt ca toti care participa la el sint picati.

 • 27 septembrie 2018 la 7:59
  Legătură permanentă

  Lucrurile se vad cam asa:managera(cu delegare) nu poate participa la concurs, în schimb in 2017 a fost promovată cu 10 pe post de șef serviciu de către cine credeti? De cea care acum a luat aproape 10! Trebuia sa i se întoarcă serviciul si a primit cadou lucrarea. E jenant sa ne credeți pe toți proști! Așteptăm și ziua in care se va termina pentru aceste doamne mascarada si acea zi este foarte aproape. Se cam aude zăngănit de metal prin zonă. Voi cei de la ziar grabiti-va sa mai luați ceva bani acum, mai târziu scrieți pe datorie.

 • 27 septembrie 2018 la 9:03
  Legătură permanentă

  Spun gurile rele ca adevaratul manager acolo este de fapt directorul financiar . Se zice ca ea l-ar fi sapat pe la spate pe fostul manager, si acum o lucreaza pe actuala manager. Planurile ei au batut pasul pe loc de ceva vreme pentru ca actuala manager a mirosit ceva si in plus avea nevoie de sustinerea managerului pentru a ” aranja ” examenul. Sper ca nu-si face cineva iluzii ca o persoana care nu poate interpreta un bilant contabil poate face de 9 .75 la examen.La ce bibliografie avea examenul daca era pe bune nici sefa Curti de conturi nu lua 9,75. Va da-ti seama lucrarea ei a fost aproape perfecta – rusine comisiei de examinare .

 • 27 septembrie 2018 la 12:40
  Legătură permanentă

  Este o vorbă care spune că „prostul nu e prost destul daca nu e si fudul”. Repede s-a lăudat cu victoria obținută!Rusine sa le fie! Dar din păcate prostii nu au rusine.Ne mai miram ca ne pleacă medicii din tara!Cu astfel de exemplare la conducerea spitalelor puțini sunt cei care mai stau. Ei vor sa fie respectați nu conduși de parveniți inculți care prin decizii îngreunează activitatea.Pacientii din Sanatoriu nu au căldura, nu au medicamente iar mâncarea vine sleită de la zeci de km.preparata intr-un garaj, dar nimeni nu vrea sa vadă. Banii sa iasă, în rest…..

 • 27 septembrie 2018 la 20:49
  Legătură permanentă

  Cândva unitatea era etalon in judet. Acum pe afară-i vopsit gardul si inauntru-i jale. Incompetența împinsă la extrem.O sa-l puna pe butuci sau o sa faca o crescătorii de ciuperci.

 • 10 octombrie 2018 la 5:50
  Legătură permanentă

  Modul de corectare a lucrarii doamnei Cazan Agripina ar trebui contestat in instanta.
  Ar fi sanse reale sa se descopere marlania comisiei de concurs si a celei de contestatii !
  Cum naiba sa castige cineva concursul pentru postul de manager cand asta ar insemna automat ca actuala „delegata” in conditii absolut nelegale, sa-si ia posetuta si sa paraseasca „fotoliul managerial „????

  Ce mai increngatura stil „Caracatita” in acel spital !!!!!!!!!!!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.