Postul de director medical al spitalului devean, neinteresant

31 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

   Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva are atât managerul, cât şi directorul medical cu interimat.

La concursul pentru ocuparea postului de director medical nu s-a înscris nimeni, ca atare examenul nu a mai fost organizat. Data de înscriere era până în 23 iulie 2019. În aceste condiţii, a fost numit un nou director medical interimar, dr. Lucia Moga, pentru o perioadă de şase luni. Din februarie anul acesta, funcţia respectivă a fost deţinută, tot cu interimat, de dr. Raluca Pop.
Reamintim că postul a devenit vacant, după ce medicul Ioan Demeter a decis să revină la conducerea Secţiei Interne, situaţie în care nu a mai putut ocupa şi funcţia de director medical al unităţii devene. În ceea ce priveşte managerul spitalului din Deva, postul va fi scos la concurs şi examenul va fi susţinut în luna septembrie 2019. În prezent, Delia Băda este managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Deva. Ea a fost numită pe acest post după ce managerul Adina Pera Ştefănie şi-a dat demisia, cu câteva luni de zile în urmă.(A.Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Aproape 70 la sută dintre dascălii din judeţ şi-au luat Definitivatul

Aproape 70 la sută dintre dascălii hunedoreni care au susţinut examenul de Definitivat au promovat. Sesiunea 2019 s-a desfăşurat la...

Protest spontan la Termocentrala Mintia

Ieri, salariaţii de la Termocentrala Mintia au protestat din nou.

Hoţi daţi în vileag de martori

Indivizii acţionau pe timp de noapte şi au fost observaţi de un martor care a anunţat Poliţia din Hunedoara.

Închide