Poştãriţã tâlhãritã de pensii

18 iulie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

 

postarita

Dan Terteci

Pentru o oră a fost mai bogat cu aproape 9.500 de lei. Un bărbat de 21 de ani din judeţul Vaslui a tâlhărit o poştăriţă. Ieri, în jurul orei 14, Poliţia municipiului Brad a fost sesizată prin intermediul numărului unic  de urgenţă 112, că pe raza comunei Bucureşci, o femeie, factor poştal, a fost ameninţată cu un obiect contondent, de o persoană necunoscută, care purta o cagulă pe faţă. Atacatorul i-a sustras prin violenţă poştăriţei suma de 9.748 lei, reprezentând contravaloarea pensiilor, precum şi mai multe mandate ce urmau a fi achitate.

Au blocat ieşirile din comună
Alertaţi, poliţiştii au demarat verificările în teren, iar lucrătorii postului de poliţie Bucureşci au blocat toate ieşirile din comună. După nici o oră, poliţiştii au depistat autorul tâlhăriei la aproximativ trei km de locul săvârşirii infracţiunii, având banii sustraşi asupra lui. Acesta se numeşte  Ioan C., are 21 de ani şi este domiciliat în comuna Muntenii de Jos, din judeţul Vaslui, însă locuia fără forme legale pe raza comunei Bucureşci, unde presta diferite activităţi agricole ocazionale. Tânărul a fost reţinut şi s-a propus arestarea lui preventivă pentru 29 de zile, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. gogu spune:

    Poştăşiţă tâlhărită de cine?

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Menestreli, domniţe şi filme de groazã la Castelul Corvinilor

Muzică din perioada renascentistă, animaţie cu foc, turniruri şi proiecţii cu filme de groază, toate acestea reprezintă doar o parte...

„Racris”, „bomba“ din Parohia Bârcea Mare

Din cauza unor aranjamente ale PDL, Parohia Ortodoxă din Bârcea Mare a ajuns în situaţia de a cere Primăriei Simeria...

Poliţist, adjectiv, doi în sală

Plecat la Bucureşti, pentru examenul de admitere la facultate al fiicei mele, am văzut pe un afiş că la un...

Închide