Poştăriţa şi-a anihilat agresorul cu spray iritant

25 ianuarie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 Security-full

Dana Istudor / Nicoleta Popa

O angajată a Poştei din Petrila a fost la un pas de a fi jefuită de un bărbat căruia îi dusese pensia. Femeia s-a apărat cu un spray iritant şi a reuşit să scape din mâinile agresorului.

Incidentul s-a petrecut în Petrila, vineri, în cartierul Burdeşti, iar poliţiştii şi jandarmii din localitate au reuşit să-l prindă pe agresor. Totul a început după ce poştăriţa a mers să-i ducă pensia unui localnic, iar fratele acestuia, în vârstă de 34 de ani, a sărit să o jefuiască pe femeie, supărat că a primit mai puţini bani decât în luna anterioară.

I-a dat un jet în faţă

„Bărbatul s-a prezentat la Oficiul Poştal din Petrila, ca să îşi ridice pensia. Nemulţumit de banii pe care i-a primit, a început să facă scandal. Diriginta oficiului a încercat să îi explice că aceasta este suma care i se cuvine, însă el nu a vrut să înţeleagă. A plecat într-un sfârşit, ameninţând că o va prinde pe poştăriţă, lucru ce s-a şi întâmplat. În momentul în care bărbatul recalcitrant a vrut să introducă mâna în geanta factorului poştal, acesta a folosit spray-ul iritant-lacrimogen pe care îl avea în dotare”, a declarat Camelia Arion, inspector de exploatare Oficiul Judeţean de Poştă Hunedoara. Sorin B., de 34 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fugit după incident de acasă, dar a fost prins în scurt timp de către jandarmi. „Pe baza semnalmentelor comunicate, jandarmii hunedoreni au reuşit în scurt timp să identifice şi să reţină făptuitorul. Bărbatul fugise de la domiciliu, fiind depistat de jandarmi în zona Cimpa din oraşul Petrila”, declară lt. Nicolae Răducu, din cadrul Jandarmeriei Hunedoara. Bărbatul, fost audiat de către poliţiştii din Petrila şi va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili dacă a acţionat sau nu cu discernământ.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferul vinovat, bun de plată

Aproximativ 12.000 de apartamente din Deva au rămas fără căldură şi apă caldă aproape 14 ore, din cauza unui accident...

„Greu, dar mergem înainte”

Victor Stoica (foto), primarul comunei Pui, a început anul 2010 cu acelaşi elan de muncă, dar cu o mare nemulţumire...

Înşelăciune cu file cec

Patru persoane au fost reţinute de poliţiştii hunedoreni pentru înşelăciune, complicitate la înşelăciune şi emitere de file cec fără acoperire....

Închide