Porcii mistreţi fac ravagii la Toteşti

2 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Porcii mistreţi fac ravagii în comuna hune­doreană Toteşti. Primarul comunei, Tiberiu Pas­coni (foto), susţine că oamenii sunt disperaţi şi nu mai ştiu cum să o scoată la capăt, având în vedere că animalele au dis­trus aproape în în­tre­gime culturile de po­rumb.
Sătenii au ajuns să stea de pază noaptea, pentru a alunga sălbăticiunile din cul­turile lor. De ce s-a ajuns într-o ase­menea situaţie?
„Ştiu că problema asta este în întreaga ţară, nu numai la Toteşti. Cei de la fondurile de vânătoare nu au reuşit să mai reducă din numărul porcilor mis­treţi din zona noastră. De aceea, ei vin acum şi ne distrug culturile de porumb. Muncim de­geaba. Toată munca ne e dis­trusă. Animalele vin până în curtea oamenilor. Au venit vâ­nătorii, cei de la Direcţia Veterinară, nu s-a rezolvat nimic. Por­cii mistreţi îşi fac în continuare de cap”, a declarat Tiberiu Pasconi, primarul comunei Toteşti. (A. Năstase)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum au scăpat de suspendare primarii trădători din judeţ

Sorina Popa Se ştie că Robert Negoiţă a anunţat că va con­testa în instanţă ordinul de prefect în baza căruia...

Bulina neagră

Mihai Tomică, cetăţean de 30 de ani, din Petroşani Pentru că fiind arestat preventiv pentru că a agresat şi a...

Bulina albă

Artur Găman, director general Insemex Petroşani Pentru că a luat măsuri din timp, astfel ca prestigiosul institut de cercetare să...

Închide