; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Popice. Turneul final individual al juniorilor, la Petrila

30 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Federaţia Română de Popice şi Bowling a atribuit oraşului Petrila dreptul de a organiza în perioada 7-9 februarie, întrecerile Turneului Final individual la popice pentru juniori U18 în probele de clasic, sprint şi tandem, atât la fete, cât şi pentru băieţi.

Sportivele legitimate la CS Siderurgica Hunedoara, aflate în mare formă, au câştigat două meciuri în acest an, ambele în deplasare, la Rapid Bucureşti şi Conpet Ploieşti, ele având o singură înfrângere în sezonul regulat. La băieţi, tot cu şanse la medalii, vor evolua popicarii hunedoreni, dar şi cei de la clubul gazdă, Inter Petrila. Echipele din judeţul nostru se vor întâlni în campionatul regulat, la sfârşitul lunii viitoare, ambele formaţii fiind calificate la Turneul final pe echipe, care se va desfăşura la Cluj, pe 21 şi 22 martie. (N. Gavrea)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Etapa a doua a naţionalelor de atletism pentru seniori

Continuă seria competiţiilor de atletism organizate de către federaţia de specialitate. La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile celei...

Primarul Florin Oancea a început demersurile pentru preluarea şi reabilitarea încă unui imobil lăsat de izbelişte. Palatul Administrativ, pe cale să devină un puternic centru IT?

Trei firme de IT sunt interesate să-şi dezvolte activitatea în municipiul Deva, în blocul turn care ar fi trebuit să...

Dorel Bretean s-a reîntors pe funcţia de subprefect

Aşa cum se zvonea, noul subprefect al judeţului este Dorel Bretean (foto). El revine pe acest post, după ce în...

Închide