; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Fotbal Liga a IV-a. Contre între echipele din Valea Jiului

30 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipele din Liga a IV-a caută variante pentru a-şi asigura jucători valoroşi pentru partea a doua a campionatului, care va debuta în 8 martie. Se caută soluţii, transferuri şi se fac planuri. În acest sens, Dan Voicu, antrenorul Vulcanului, a declarat că nu este fair play ce fac unele echipe.

„Unele echipe, în speţă cei de la Uricani, ne sună jucătorii şi le promit vrute şi nevrute. Nu este corect să îi sune pe la spatele nostru. Eu zic că frumos ar fi să ia legătura cu cei din conducere. Mai ales că suntem, aici, localnici, aşa ar fi corect. Şi aşa avem un lot destul de subţire. Ne-au plecat mulţi jucători. Noi nu ţinem pe nimeni cu forţa, dar corect ar fi să ni se spună în faţă, nu pe la spate“, a fost mesajul antrenorului.
Vasile Scurtu, preşedintele echipei Minerul Uricani, spune că nu a contactat nici un jucător de la Vulcan. „Oricine poate veni la noi, îi primim cu braţele deschise, dar vă asigur că nu am sunat pe nimeni. Vorbim doar la nivel de conducere. Cel puţin eu aşa procedez cu toţi conducătorii din fotbal. Foarte mulţi jucători vor să vină acum la noi, pentru că nu avem probleme cu banii. Tot ce facem vom face la vedere“, a spus Vasile Scurtu. „Suntem cu plăţile la zi şi sunt jucători şi din alte judeţe care vor să vină. Au auzit de planurile noastre şi de intenţiile serioase pe care le avem“ , a mai punctat preşedintele clubului din Uricani.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Hai Jiul Petrosani ! Vrem promovarea !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Popice. Turneul final individual al juniorilor, la Petrila

Federaţia Română de Popice şi Bowling a atribuit oraşului Petrila dreptul de a organiza în perioada 7-9 februarie, întrecerile Turneului...

Etapa a doua a naţionalelor de atletism pentru seniori

Continuă seria competiţiilor de atletism organizate de către federaţia de specialitate. La finalul acestei săptămâni se vor desfăşura întrecerile celei...

Primarul Florin Oancea a început demersurile pentru preluarea şi reabilitarea încă unui imobil lăsat de izbelişte. Palatul Administrativ, pe cale să devină un puternic centru IT?

Trei firme de IT sunt interesate să-şi dezvolte activitatea în municipiul Deva, în blocul turn care ar fi trebuit să...

Închide