Popice. Sportivii de la Siderurgica se mențin în topul național

După  desfășurarea întrecerilor din etapa a II-a a tradiționalei competiții Cupa României  pentru tineret U 23, sportiva Noemi Budoi (foto), legitimată la CS Siderugica Hunedoara, se menține locul I la individual feminin cu un total  de 1079 popice doborâte, fiind urmată în clasament de  de Bernadette Bereș  de la Electromureș Tg. Mureș, care are un total de  1065 pd. În clasamentul individual după două etape punctează și Andreea Cărămidariu, cea de a doua sportivă a clubului hunedorean înscrisă în competiția individuală.

La masculin, după cele două etape desfășurate,echipa SC Siderurgica se situează pe locul secund, fiind devansată de Electromures  TG. Mureș, campioana națională en titre, aflată pe primul loc, iar pe locul al treilea se află  formația  CSM Tg Secuiesc. La indivual masculin hunedoreanul  Dacian Bulgaru se se află pe locul III în clasament.

Urmează o etapă importantă, cea de a treia care se va desfășura pentru fete  la Tg. Mureș, pe 12 decembrie, iar la băieți o zi mai târziu, dar pe arena de la Hunedoara. Menționăm că în perioada 27-29 noiembrie sunt programate să se desfășoare pe moderna arenă de la Cluj Napoca, întrecerile finale din cadrul Campionatului Național individual U 23 masculin și feminin în probele de  individual clasic,sprint, tandem și tandem mixt unde CS Siderurgica Hunedoara va participa cu un lot alcătuit din 9 sportivi (2 fete și 7 băieți).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare