Popice. Sportivii de la Siderurgica se mențin în topul național

9 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

După  desfășurarea întrecerilor din etapa a II-a a tradiționalei competiții Cupa României  pentru tineret U 23, sportiva Noemi Budoi (foto), legitimată la CS Siderugica Hunedoara, se menține locul I la individual feminin cu un total  de 1079 popice doborâte, fiind urmată în clasament de  de Bernadette Bereș  de la Electromureș Tg. Mureș, care are un total de  1065 pd. În clasamentul individual după două etape punctează și Andreea Cărămidariu, cea de a doua sportivă a clubului hunedorean înscrisă în competiția individuală.

La masculin, după cele două etape desfășurate,echipa SC Siderurgica se situează pe locul secund, fiind devansată de Electromures  TG. Mureș, campioana națională en titre, aflată pe primul loc, iar pe locul al treilea se află  formația  CSM Tg Secuiesc. La indivual masculin hunedoreanul  Dacian Bulgaru se se află pe locul III în clasament.

Urmează o etapă importantă, cea de a treia care se va desfășura pentru fete  la Tg. Mureș, pe 12 decembrie, iar la băieți o zi mai târziu, dar pe arena de la Hunedoara. Menționăm că în perioada 27-29 noiembrie sunt programate să se desfășoare pe moderna arenă de la Cluj Napoca, întrecerile finale din cadrul Campionatului Național individual U 23 masculin și feminin în probele de  individual clasic,sprint, tandem și tandem mixt unde CS Siderurgica Hunedoara va participa cu un lot alcătuit din 9 sportivi (2 fete și 7 băieți).

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Lupte libere. Deveanca Denisa Fodor medaliată la Moscova

Cu gândul la medalii! Așa au plecat cele patru sportive Larisa Nițu, Denisa Fodor, Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, care...

Fotbal. Liga a III-a la finalul turului de campionat

Cu etapa desfășurată sâmbătă s-a încheiat și turul de campionat în Liga a III-a de fotbal. O primă parte a...

Repere medicale. Deviația de sept

Biochimist Mădălina Filip   Deviația de sept reprezintă o afecțiune des întâlnită care se produce atunci când septul nazal (structura...

Închide