Bază sportivă nouă la Petroșani

Vineri a fost semnat contractul pentru noua baza sportivă de la Jiul Petroșani. O investiție care se ridică la peste 6 milioane de lei. Contractul de lucrări cu firma care a câștigat licitația a fost semnat la Petroșani, de directorul general al Companiei Naționale de Investiții, Manuela Pătrășcoiu, în prezența secretarului de stat în MLPDA, Vetuța Stănescu și a primarului municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob – Ridzi

Noua bază sportivă va dispune de un teren de fotbal cu suprafață artificială, cu 500 de locuri în tribună, instalație de nocturnă, cu spații administrative și un  mini-teren pentru practicarea altor sporturi. Baza sportivă de la Petroșani este cuprinsă în angajamentul pe care și l-a luat România pentru Euro 2020.

”Această bază sportivă este în cadrul programului Euro 2020. Un angajament al României a fost construirea a 400 de terenuri de sport, iar municipiul Petroșani a fost selectat de Federația Română de Fotbal și va beneficia de o bază sportivă pentru antrenament la cele mai înalte cerințe”, a precizat Manuela Pătrășcoiu, director general al CNI.

În perioada următoare va fi emisă autorizația de construcție și vor demara lucrările propriu – zise la viitoarea bază sportivă de la Jiul Petroșani.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare