Lupte libere. Deveanca Denisa Fodor medaliată la Moscova

Cu gândul la medalii! Așa au plecat cele patru sportive Larisa Nițu, Denisa Fodor, Maria Cioclea și Diana Vlăsceanu, care au reprezentat România la Grand Prix-ul de lupte libere pe nisip pentru senioare  organizat la Moscova.

A fost o competiție internațională puternică din punct de vedere valoric care le-a adus celor patru sportive medalii meritate, astfel că deplasarea lor a fost una reușită.

Medaliile  pentru România au fost cucerite astfel: aur Maria Cioclea (categoria 50 kg) , argint Larisa Nițu ( categoria 70 kg), iar cele de bronz Diana Vlăsceanu (categoria +70 kg) și mezina Denisa Fodor (categoria 60 kg).

Sportiva Denisa Fodor (foto) este legitimată la secție de lupte libere din cadrul  L. P. S. “Cetate” Deva  unde este elevă și este pregătit pă de prof. Suraj Moravan. Acest rezultat vine  după ce în urmă cu  două săptămâni deveanca a urcat pe podiumul de premiere la Campionatele Naționale, câștigând astfel dreptul de a fi cooptată în lotul național și de participare la competițiile internaționale. Denisa Fodor este medaliată cu bronz la Campionatul Mondial  și cu medalie de argint la Jocurile francofone din Africa  la aceast tip de competiții sportive, care este posibil să fie incluse ca demonstrative la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare