Sport

Popicarii pregãtesc Mondialele la Cinciş

Ciprian Marinuţ

Echipa naţională de popice a României, coordonată de antrenorul Marcel Dobrică (foto) de la Inter Petrila, va intra în cantonament la Cinciş, sâmbătă, 13 octombrie, pentru a pregăti participarea la Campionatul Mondial din Polonia.

Ţintesc o medalie fără hunedoreni
Antrenorul Marcel Dobrică este pus pe fapte mari în ceea ce priveşte performanţele naţionalei de popice a României. Tehnicianul spune că îşi doreşte cel puţin o medalie la Campionatul Mondial, care va avea loc la finalul lunii, în Polonia. Pentru prima dată în ultimii ani, din lotul de seniori nu face parte nici un sportiv de la Inter Petrila, club la care activează antrenorul Marcel Dobrică. „Selecţionez doar pe cine merită să îmbrace tricoul naţionalei. Dacă nici un jucător de la Petrila nu corespunde, acum, cerinţelor, nu pot să-l convoc doar pentru că îi sunt eu antrenor. Obiectivul nostru este să luăm cel puţin o medalie mondială la turneul din Polonia”, a declarat tehnicianul.

Turneu de juniori la Petrila
În timp ce seniorii grupării Inter Petrila stau în această perioadă, fiind pauză competiţională, juniorii au un sfârşit de săptămână cu o competiţie importantă pe teren propriu. La Sala de Popice din Petrila va avea loc un turneu de popice de juniori, cu participarea echipelor Inter Petrila, Foresta Tălmaciu Sibiu şi Siderurgica Hunedoara. „Cred foarte mult în aceşti juniori, care sunt viitorul acestui sport”, a afirmat antrenorul Marcel Dobrică.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.