Popicarii, în picaj

23 noiembrie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport


Echipa de popice Inter Petrila, campioană a României, se află la cea de-a doua înfrângere consecutivă, în campionat. Sportivii antrenaţi de Marcel Dobrică au pierdut, la finalul săptămânii, la „mustaţă”, cu scorul de 5-3 în faţa echipei CFR Cluj, chiar pe arena proprie de la Petrila. Antrenorul petrilenilor a tunat şi a fulgerat la adresa propriilor jucători. „A fost o lipsă totală de concentrare din partea jucătorilor mei, cu bile aruncate aiurea. Sunt foarte dezamăgit de comportarea lor, în special de atitudinea a doi jucători de bază, Manea Mănel şi Marius Codarcea”, a declarat Dobrică.
În clasament, lideră este CFR Cluj cu 10 puncte, pe locul secund se află CFR Olimpia ABC Iaşi (8puncte), iar Inter petrila e abia pepoziţia trei, cu opt puncte. Pe 27 noiembrie, etapa a IX-a programează partida CFR Cluj – CFR Olimpia ACB Iaşi, iar o zi mai târziu, se va juca Electromureş Koracell Tg. Mureş – Inter Petrila.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Sătenii din Ţinutul Pădurenilor, fără medici de ani buni

Sute de oameni care locuiesc în Ţinutul Pădurenilor se roagă să nu se îmbolnăvească, pentru că nu are cine să...

Liga Minerilor din Valea Jiului, bună de plată

Magistraţii Judecătoriei Petroşani au hotărât că Liga Sindicatelor Miniere Valea Jiului trebuie să achite suma de 8.000 de lei către...

Douã patinoare pentru Petrosani

Capitala Văii Jiului va beneficia în această iarnă de două patinoare, ambele private. Cel mai nou va fi realizat de...

Închide