EvenimentFlash

Pompier bătut de ziua lui

03 bataie-elevi

Nicoleta Popa

Un pompier de la detaşamentul din Petroşani al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara a fost lovit cu o rangă în cap de omul de ordine al unui bar din acelaşi municipiu.
Tânărul, de 23 de ani, se afla la barul „Românaşul Vesel”, împreună cu nişte colegi şi îşi serba ziua de naştere. Persoana care asigura ordinea în localul respectiv le-a cerut acestora să nu mai consume băutura pe care bărbatul a primit-o în dar de ziua lui, ci s-o cumpere de la bar. De aici, a început cearta. Văzând că nu o scot nici cum la cale cu omul de ordine, tinerii au părăsit barul respectiv, plecând cu un taximetru la un alt local.

Aşteptaţi de bătăuşi
Când au coborât din taxi în faţa localului VIP, pompierul şi prietenii săi, au dat nas în nas cu individul de la „Românaşul vesel”, cel care pornise conflictul.  Bătăuşul, cunoscut în Petroşani sub numele de Cicio, şi-a chemat, între timp,  în ajutor rudele şi i-a aşteptat pe pompieri, atacându-i de îndată ce au coborât din taxi. Tânărul care îşi serba ziua de naştere a fost lovit cu o rangă în cap. Acesta a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral deschis şi plagă scalpată. Trei dintre agresori au fost identificaţi de către poliţişti, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani continuă cercetările pentru stabilirea participării acestora la conflict.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura