Poluatori amendaţi de poliţiştii locali din Deva

5 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

         Zeci de sancţiuni au fost acordate doar luna trecută pentru diferite abateri de agenţii Serviciului Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială din cadrul Poliţiei Locale Deva.
Poliţiştii au efectuat zeci de controale în teren cu privire la transportul şi depozitarea deşeurilor, dar au efectuat şi pânde în locurile unde au avut informaţii că se depozitează ilegal deşeuri. Serviciul Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului şi Activitate Comercială a aplicat 49 de sancţiuni (10 avertismente şi 39 de amenzi) în valoare totală de 15.100 lei. În aceste sancţiuni se regăsesc şi cele pentru abaterile descoperite în urma verificărilor la construcţiile noi, a autorizaţiilor de construire, de reparaţii carosabil şi pietonal, amplasarea panourilor publicitare, cât şi pentru lucrări de construcţii executate în apartamente.
Poliţiştii locali din municipiul Deva au desfăşurat activităţi în ceea ce priveşte încălcarea normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice şi staţionarea vehiculelor. Astfel, au fost aplicate 271 de sancţiuni în valoare totală de 24.560 lei.
Pe linia Serviciului de Ordine şi Linişte Publică, Paza Bunurilor, s-au aplicat 218 sancţiuni, din care 115 avertismente şi 103 amenzi. Totodată, la Serviciul Monitorizare Video şi Trafic au fost semnalate 246 de sesizări. Conform raportului de activitate al Direcţiei Poliţia Locală Deva pe luna august 2019, au fost aplicate 538 de sancţiuni (311 avertismente şi 227 amenzi) pe domeniile de competenţă ale acestei instituţii. Valoarea totală a amenzilor date de poliţiştii locali în luna august a acestui an s-a ridicat la suma de 60.670 lei.(Maximilian Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ finanţe, 06.09.2019

 

Programul jocurilor din cadrul etapei a IV-a

Iată programul jocurilor din cadrul etapei a patra:

Fotbal, Liga a IV-a. Etapă cu două partide derbi

Etapă importantă şi în cadrul Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara, cu partide interesante, cele două formaţii din fruntea clasamentului...

Închide