Judecat pentru că a bătut şi jefuit un devean de 74 de ani

5 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

               Un recidivist din Deva a fost trimis în judecată pentru tâlhărie, după ce-şi alegea victimele din rândul persoanelor ce nu se puteau apăra. Alături de un complice a bătut un devean şi i-a furat peste 700 de lei.
Tânărul de 22 de ani, recidivist din Deva, este învinuit de mai multe tâlhării şi se află în arest preventiv, după ce judecătorii deveni i-au respins ieri cererea de a fi plasat în arest la domiciliu sau sub control judiciar. Totodată, magistraţii au decis să-l trimită în judecată pe Daniel Juchi pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată. Recidivistul, împreună cu un alt tânăr de 23 de ani, tot din Deva, au urmărit un pensionar de 74 de ani până la scara blocului în care locuieşte. Juchi l-a lovit puternic şi i-a smuls o legătură de chei şi borseta în care avea 700 de lei, actele de identitate, carduri bancare şi un telefon mobil. În urma anchetei, poliţiştii au mai stabilit că individul acuzat de tâlhărie calificată, alături de un alt complice, a mai urmărit şi un alt devean şi după ce l-au bătut pe stradă, i-au furat o borsetă în care avea două telefoane mobile şi o pereche de ochelari de vedere. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Poluatori amendaţi de poliţiştii locali din Deva

Zeci de sancţiuni au fost acordate doar luna trecută pentru diferite abateri de agenţii Serviciului Disciplina în Construcţii, Protecţia Mediului...

Anunţ finanţe, 06.09.2019

 

Programul jocurilor din cadrul etapei a IV-a

Iată programul jocurilor din cadrul etapei a patra:

Închide