Poliţiştii o ţin pe-a lor. Amenzi peste amenzi

Cele mai multe amenzi au fost date de echipele mixte de control pentru 28 pentru ne­respectare măsurii de protecţie indivi­duală, adică pentru că nu purtau măşti.
„Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii hu­ne­doreni au derulat, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de veri­fi­care a măsurilor sanitare vizând com­ba­terea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 89 societăţi comerciale şi 30 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost apli­cate 57 de sancţiuni contravenţionale (28 pentru nerespectare măsurii de protecţie individuală, 19 pentru nerespectarea inter­dic­ţiilor privind deplasarea/libera circulaţie, 3 aplicate operatorilor economici pentru or­ganizarea de activităţi în spaţiu închis, una pentru nerespectarea măsurilor privind caran­tinarea/izolarea şi 6 pentru par­ti­ci­pare la activităţi în saţiul privat, pentru care au fost instituite interdicţii), valoarea totală a amenzilor fiind de 28.500 de lei”, a in­format, ieri, IPJ Hunedoara. (M.G.)

2 comentarii la „Poliţiştii o ţin pe-a lor. Amenzi peste amenzi

  • 13 aprilie 2021 la 8:38
    Permalink

    Dar cand ditamai primarul de urbe capitala de judet participa la chefuri in spatiul inchis al restauranatelor, echipele mixte unde sunt? Aaaa ca de obicei amenzile sunt pt amarasteni!

  • 13 aprilie 2021 la 8:40
    Permalink

    Cum adică „Poliţiştii o ţin pe-a lor. Amenzi peste amenzi”? Păi ei fac asta, ca și Administrația Iohanis, pentru „binele nostru„. Iohanis este principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă și nu zice nimeni nimic. Ce-i așa greu de înțeles? I-ați votat. Ghinion!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LUPTE LIBERE. A cucerit medalia de argint la Cupa României

Federația Română de Lupte libere a organizat la Putna întrecerile etapei finale din cadrul tradiționalei competiții de nivel national CUPA

HANDBAL FEMININ. Devencele s-au calificat la turneul final

Duminică s-a încheiat sezonul regulat din Divizia A la handbal feminin odată cu disputarea ultimelor jocuri din cele trei serii.

FOTBAL Liga a IV-a. Se reia campionatul Campionatul Județean

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a stabilit prin Hotărârea din data de 8 aprilie 2021 noul mod de finalizare a

Închide