Poliţiştii o ţin pe-a lor. Amenzi peste amenzi

12 aprilie 2021 | 2 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Cele mai multe amenzi au fost date de echipele mixte de control pentru 28 pentru ne­respectare măsurii de protecţie indivi­duală, adică pentru că nu purtau măşti.
„Astfel, în ultimele 24 de ore, poliţiştii hu­ne­doreni au derulat, pe raza judeţului, atât în mediul urban cât şi rural, acţiuni de veri­fi­care a măsurilor sanitare vizând com­ba­terea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 89 societăţi comerciale şi 30 de mijloace de transport în comun, iar pentru neregulile constatate au fost apli­cate 57 de sancţiuni contravenţionale (28 pentru nerespectare măsurii de protecţie individuală, 19 pentru nerespectarea inter­dic­ţiilor privind deplasarea/libera circulaţie, 3 aplicate operatorilor economici pentru or­ganizarea de activităţi în spaţiu închis, una pentru nerespectarea măsurilor privind caran­tinarea/izolarea şi 6 pentru par­ti­ci­pare la activităţi în saţiul privat, pentru care au fost instituite interdicţii), valoarea totală a amenzilor fiind de 28.500 de lei”, a in­format, ieri, IPJ Hunedoara. (M.G.)

Comentarii (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. C spune:

    Dar cand ditamai primarul de urbe capitala de judet participa la chefuri in spatiul inchis al restauranatelor, echipele mixte unde sunt? Aaaa ca de obicei amenzile sunt pt amarasteni!

  2. un Român spune:

    Cum adică „Poliţiştii o ţin pe-a lor. Amenzi peste amenzi”? Păi ei fac asta, ca și Administrația Iohanis, pentru „binele nostru„. Iohanis este principalul vinovat pentru tot ce se întâmplă și nu zice nimeni nimic. Ce-i așa greu de înțeles? I-ați votat. Ghinion!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
LUPTE LIBERE. A cucerit medalia de argint la Cupa României

Federația Română de Lupte libere a organizat la Putna întrecerile etapei finale din cadrul tradiționalei competiții de nivel national CUPA...

HANDBAL FEMININ. Devencele s-au calificat la turneul final

Duminică s-a încheiat sezonul regulat din Divizia A la handbal feminin odată cu disputarea ultimelor jocuri din cele trei serii....

FOTBAL Liga a IV-a. Se reia campionatul Campionatul Județean

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a stabilit prin Hotărârea din data de 8 aprilie 2021 noul mod de finalizare a...

Închide