LUPTE LIBERE. A cucerit medalia de argint la Cupa României

Federația Română de Lupte libere a organizat la Putna întrecerile etapei finale din cadrul tradiționalei competiții de nivel national CUPA ROMÂNIEI pentru categoria juniori. Important este că la ediția din acest an o tânără sportivă, reprezentantă a CSS Petroșani, a urcat pe podiumul de premiere și a cucerit o medalie de argint, fiind cea mai  valoroasă componentă a delegației din județul nostru.

 

Aproape pe podium  

Junioara Alexandra Chiș, legitimată la clubul din Valea Jiului, unde este pregătită de prof. Gheorghe Răducu (Lele) a evoluat la categoria 76 kg. De la CSS Petroșani, cu rezultate bune au încheiat competiția Sebastian Borbely, categoria 65 kg și Daniela Angheloiu, 59 kg, ambii clasat pe locul V ca și Claudiu Căldăraș-categoria 63 kg,loc VII.

Reprezentanții de la LPS Cetate Deva au încheiat această primă finală pe țară foarte aproape de podiumul de premiere, ratând la mustață medaliile de bronz. Andreea Vraci-categoria 55 kg, Andreea Bocănici-57 kg,Sara Bichescu- 62 kg și Andrei Moklos-categorai-97 kg au fost totusi pintre protagoniștii întrecerilor și este meritul antrenorilor de la secția deveană, Gheorghe Văcărașu,Ioan Ailincăi și Suraj Moravan pentru că  au reușit să fie printre cei mai buni.

Urmează peste două săptămâni să se desfășoare finala pe țară la juniori U15, competiție programată la Odorheiu Secuiesc și unde sportivii hunedoreni se vor lupta pentru medalii.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
HANDBAL FEMININ. Devencele s-au calificat la turneul final

Duminică s-a încheiat sezonul regulat din Divizia A la handbal feminin odată cu disputarea ultimelor jocuri din cele trei serii.

FOTBAL Liga a IV-a. Se reia campionatul Campionatul Județean

Comitetul Executiv al AJF Hunedoara a stabilit prin Hotărârea din data de 8 aprilie 2021 noul mod de finalizare a

Regal la Cairo, al gimnaștilor de aerobic din România

La finalul săptămânii trecute s-a desfășurat la Cairo, în Egipt, una dintre cele mai importante competiții internaționale din acest an

Închide