Poliţiştii brădeni au descins la spărgătorii de locuinţe

Maximilian Gânju

Patru bărbaţi, suspectaţi de comiterea unor infracţiuni de furt din locuinţe, au fost reţinuţi de poliţişti, în urma unor acţiuni simultane, ce au avut loc în judeţele Hunedoara şi Timiş, doi dintre ei fiind arestaţi preventiv.

Un localnic din comuna Vaţa de Jos a fost păgubit de doi dintre hoţi cu circa 50.000 de lei. Potrivit poliţiştilor din Brad, suspecţii au acţionat în timp ce proprietarul era plecat din localitate. Au intrat în casă prin fereastra băii şi au furat bijuterii din aur şi din argint, creând un prejudiciu total de circa 50.000 de lei. ”În urma investigaţiilor şi a percheziţiilor domiciliare efectuate în cursul zilei de ieri (n.r. miercuri), poliţiştii au identificat şi au luat măsura reţinerii faţă de doi bărbaţi din comuna Vaţa de Jos, în vârstă 38 şi 34 de ani”, informează IPJ Hunedoara.
În cadrul acţiunii, alţi doi spărgători au fost săltaţi de poliţiştii din Brad. Anchetatorii au efectuat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Deva şi într-o comună din judeţul Timiş, la locuinţele unor bărbaţi în vârstă de 25 şi 42 de ani, suspectaţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat, comisă pe raza municipiului Brad.
”Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, dintr-un dulap aflat în dormitorul locuinţei unor persoane din municipiul Brad, au fost sustrase diferite sume de bani şi bunuri (3.500 de lire sterline, 3.000 de euro şi 500 de lei, precum şi trei ceasuri). În acest caz, cei doi au acţionat pe timp de noapte, prin ruperea butucului uşii de acces, profitând de faptul că proprietarii nu se aflau în apartament, în acel moment”, mai arată sursa citată. Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi, oamenii legii reuşind să recupereze două ceasuri în valoare de 4.600 de lire sterline.
Totodată, Judecătoria Brad a dispus arestarea preventivă a doi dintre cei bănuiţi de comiterea celor două infracţiuni de furt calificat, iar alţi doi suspecţi sunt cercetaţi sub control judiciar.

2 comentarii la „Poliţiştii brădeni au descins la spărgătorii de locuinţe

  • 29 noiembrie 2018 la 5:17
    Legătură permanentă

    Prejuduciu de 50 de milioane? Sper că nu glumiți ca ziar de casă al PSD,sau doriți să induceți în eroare opinia publică? 50 de milioane vechi NU VĂ CRED NICI să fiți jurnaliști APOLITICI. DA ,50 DE MILIOANE NOI VĂ CRED 90%,ADICĂ 50 000 000 x 90% =45 000 OOO LEI,PE CARE DACĂ-IN IMPĂRȚIM LA 4,6 =9 782 608 euro.așa mai cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 4 ianuarie 2019 la 16:54
    Legătură permanentă

    Am așteptat justificarea banilor:vă spun eu Calcita SA ( Omya-Austria)preluată de …..familia respectivă. Ca fapt divers ,domnul Pera Bulz m-a accidentat cu mașina. Cinci zile de comă în TM,dar nici acum nu știu cine a suflat în fiolă? Eram clasa a 2-a ,copilaș.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.