Poliţiştii au prins hoţul, dar păgubiţii l-au iertat

13 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Munca de mai multe zile a poliţiştilor hunedoreni, pentru a soluţiona un dosar de hoţie, s-a dus pe apa sâmbetei. Asta, după ce, victimele s-au împăcat cu infractorul.
Un bărbat din Deva care a reuşit să fure bani din locuinţele a doi pensionari, abuzând de încrederea lor, a fost prins de oamenii legii după două săptămâni. Aceştia l-au reţinut pentru 24 de ore şi aveau în plan să-l ducă în instanţă cu propunere de arestare preventivă. Doar că planurile le-au fost spulberate.
Potrivit agentului principal Laura Năstase, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, părţile vătămate s-au împăcat cu autorul, acesta din urmă le-a înapoiat banii furaţi, prin urmare a fost pus în libertate. Bărbatul reţinut de poliţişti are 34 de ani şi este din Deva. În data de 28 iunie, sub pretextul vânzării unor articole de bucătărie, respectiv oale şi cratiţe, a intrat în locuinţa unei persoane de 74 de ani, din Deva şi i-a furat 400 de lei. De asemenea, în data de 1 iulie, bărbatul a vândut pe stradă vase de bucătărie unui devean de 82 de ani şi s-a oferit să-l ajute să le transporte la domiciliul acestuia, după care i-a solicitat suma de 50 de lei drept răsplată pentru ajutorul oferit. În momentul în care bărbatul de 82 de ani s-a pregătit să plătească, bărbatul i-a sustras toată suma de bani pe care o avea disponibilă, aproximativ 1.000 de lei şi a fugit. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Moloţ pierde şi al treilea proces cu ANI

Mircea Moloţ (foto) a pierdut şi ultimul proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Curtea de Apel Alba Iulia (CAAI)...

Toma Coconea luptă până la final

Elveţianul Christian Maurer a câştigat dura competiţie din Alpi, însă parapantistul hunedorean, Toma Coconea (foto), încă are pentru ce lupta.

Hunedoreanul Avram Iancu îşi continuă parcursul prin apele Dunării

Se împlinesc patru săptămâni de la momentul în care bibliotecarul Avram Iancu (foto), din Petroşani, a pornit să parcurgă Dunărea...

Închide