Nu vrea să fie judecat pentru tentativă de omor

13 iulie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Natalia Bumbac

Agresorul de 34 de ani din Sibiu, care a înjunghiat un tânăr din Petrila de 26 de ani, incidentul petrecându-se în Staţiunea Parâng, nu vrea să fie judecat. Ioan Emilian Cherciu a contestat decizia Tribunalului Hunedoara de trimitere în judecată a dosarului în care este acuzat de tentativă de omor. Contestaţia agresorului este judecată de magistraţii de la Curtea de Apel Alba, care au stabilit ca în 17 iulie să dea soluţia.
Reamintim cititorilor că sibianul l-a lovit cu cuţitul pe tânărul de 26 de ani din Petrila, în urma unor neînţelegeri iscate din gelozie. Emilian Ioan Cherciu se afla cu un grup de prieteni la o cabană din Parâng. Petrileanul de 26 de ani a mers la aceeaşi cabană pentru a o recupera pe prietena lui, despre care ştia că se află în compania bărbatului din Sibiu. Ajuns acolo şi în urma unor discuţii aprinse, tânărul a fost înjunghiat de Cherciu. Agresorul i-a băgat cuţitul în abdomen, lama cuţitului ajungând până la ficat. Tânărul a încercat să se salveze. A urcat la volanul maşinii şi a mers la spital, unde a fost operat de urgenţă, rana pe care o suferise putând să-i pună viaţa în pericol. Medicii i-au recomandat 33-35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se reface. Despre incidentul petrecut în dimineaţa de 28 aprilie au fost anunţaţi şi poliţiştii. Aceştia au mers la cabana din Parâng, în aceeaşi zi, doar că agresorul fugise. Cherciu a fost găsit la domiciliul lui din Sibiu. Bărbatul nu este la prima încălcare a legii penale. Acesta a mai fost condamnat în trecut, fiind eliberat recent din închisoare.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

Sites That Link to this Post

  1. Nu vrea să fie judecat pentru tentativă de omor – 24 de ore | 14 iulie 2017

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Poliţiştii au prins hoţul, dar păgubiţii l-au iertat

Munca de mai multe zile a poliţiştilor hunedoreni, pentru a soluţiona un dosar de hoţie, s-a dus pe apa sâmbetei....

Moloţ pierde şi al treilea proces cu ANI

Mircea Moloţ (foto) a pierdut şi ultimul proces cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI). Curtea de Apel Alba Iulia (CAAI)...

Toma Coconea luptă până la final

Elveţianul Christian Maurer a câştigat dura competiţie din Alpi, însă parapantistul hunedorean, Toma Coconea (foto), încă are pentru ce lupta.

Închide