Poliţist local, hoţ din supermarket?

Andreea Lazăr

Un agent al Poliţiei Locale Deva, Cristian Popa, a fost prins la furat într-un supermarket din Deva. Acesta aproape că a reuşit să plece din magazin cu produsul sustras, când a fost oprit de agenţii de pază. Afirmaţia a fost făcută de fostul viceprimar al Devei, Florin Oancea, ieri, într-o conferinţă de presă.
 

Inimă de pluş, ascunsă sub geacă
Totul s-a petrecut în 13 februarie, cu o zi înainte de Valentine’s Day. Agentul Poliţiei Locale, Cristian Popa, de 23 de ani, a dorit, probabil, să-i ofere un cadou iubitei sale, pentru care să nu cheltuie foarte mulţi bani. Poliţistul a sustras de pe rafturile supermarketului o inimă decorativă în valoare de 15 lei. A ascuns „cadoul” sub geacă şi a plecat. Numai că agenţii de pază l-au urmărit pe poliţistul local, iar încercarea sa de a scăpa de obiectul furat a fost filmată de camerele exterioare de supraveghere ale magazinului.
„Angajatul Poliţiei Locale Deva, Cristian Popa, şi-a permis să fure din magazinul Profi de la Mall. Surprins de cei de la pază, poliţistul local a fost identificat şi dus la Alin Rădoane, cel care conduce neoficial Poliţia Locală. Măsura luată de Rădoane a fost să-l trimită pe angajat în concediu legal. Nu mi se pare normal ca persoanele care încalcă legea să nu fie pedepsite”, a declarat Florin Oancea.

Fără plângere, fapta nu există
Şefii mai mari ai poliţistului local susţin că reprezentanţii magazinului nu au făcut plângere până în acest moment cu privire la fapta menţionată. „Poliţia Locală Deva nu a fost sesizată oficial de conducerea magazinului păgubit. Nu s-a vizualizat filmarea de pe camerele de luat vederi, iar dacă nu se vor face demersurile necesare, noi nu putem lua nici o măsură. Dacă reprezentanţii magazinului vor depune plângere, vom demara şi noi o anchetă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Deva, Dorin Zamfirache.

2 comentarii la „Poliţist local, hoţ din supermarket?

  • 22 februarie 2011 la 9:39
    Permalink

    Ce incredere poti sa mai ai in acesti indivizi? Pai daca a furat o jucarie de plus, va dati seama ce va face in continuare? Politia Locala asta mi se pare ca o darapanatura a Gardienilor Publici, data cu vopsea cu teflon, ca sa arate bine.

  • 22 februarie 2011 la 13:24
    Permalink

    DACA AI UN SERVICI DE CE MAI TREBUIE SA FURI,SAU ASA SUNT INVATATI LA SCOALA DE POLITIE SA FURE,SA DEVINA HOTI CU LEGITIMATIE DE POLITISTI,CE CREDETI CA AR TREBUI SA FACA UNUL CARE NU ARE SERVICI?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.