FlashPolitica si administratie

Florin Oancea: Multe firme cãpuseazã Primãria Deva!

Sorina Popa

Consilierul local PNL Florin Oancea (foto), a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va propune un amendament, la şedinţa de Consiliu Local, referitor la societatea care administrează complexul Aqualand, deoarece este nemulţumit de modul în care se lucrează aici.

Cum s-au externalizat serviciile?
„Orice investiţie realizată din bani publici trebuie gestionată de servicii aparţinând primăriei. La complexul Aqualand, multe servicii au fost externalizate. Dorim ca Aqualandul să funcţioneze, dar această societate trebuie să administreze integral complexul. Ceea ce s-a făcut acolo este un abuz. Solicit ca toate contractele încheiate cu Aqualand să fie supervizate de Consiliul local. Care este criteriul după care s-au ales maseurul, sau profesorul de înot? Nu a fost transparenţă când a venit vorba de externalizarea unor servicii din complex. Restaurantul, barul din incintă, cabinetul de masaj, toate aceste servicii au la bază contracte încheiate ilegal. Multe firme căpuşează Primăria Deva”, a declarat liderul liberalilor deveni, Florin Oancea. 

„Complexul trebuie să funcţioneze legal”     
Prezent la conferinţa de presă de la PNL Deva, consilierul local PSD Vasile Ţonea a declarat: „Am votat pentru deschiderea complexului Aqualand, dar nu ca să-l salvez pe primarul Mircia Muntean. Însă, acest obiectiv trebuie să funcţioneze legal. Oricum, vă spun, peste un timp, Complexul Aqualand va fi o pagubă pentru municipiul Deva. În luna ianuarie, încasările la Aqualand au fost de 350.000 de lei, iar cheltuielile de 250.000 de lei”.
Pe de altă parte, Florin Oancea i-a acuzat pe cei patru consilieri locali PNL propuşi pentru excluderea din partid, şi conducerea primăriei, că „se comportă ca un grup infracţional”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura